Se enkelt indlæg
  #435 (permalink)  
Gammel 12th February 2024, 08:20 PM
bilingual bilingual er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Oct 2011
Indlæg: 1,414
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Dahl Se indlæg
Er DR faktuelt? Hvordan kan du sammenligne Gaza og Ukraine? At du tror Rusland med vilje vil sønderbombe Ukraine og civile viser blot hvor afkoblet fra virkeligheden du er. Eller hvor afstumpet din holdning generelt er grundet hvordan vi i vesten har gjort det. TIl gengæld kaster de ca 1500 bomber fra luften over skyttegravene dagligt samt 30000 artillerigranater.

Har NATO noget tilbage? Næh. Bare se på hvor mange videoer Ukraine poster med artilleri, intet. Tværtimod poster ukrainske soldater videoer hvor de får leveret 2-3 granater til en dags brug. Ingen tanks ligeledes. De skriger desperat på at mobilisere 500000 mere. Fronterne overalt kollapser for dem. 1.4mio ukrainske soldater er tabt, 500-600K af dem er døde.

Du må lige forklare mig Proffen. Nu når Ukraine vinder så meget, NATO er super stærkt osv. Hvorfor er der så fuld panik? Rusland der kommer til at overtage snart hele Europa i henhold til de tosser du lytter til. Polen, baltiske lande, Tyskland, Holland osv. De bliver jo alle snart besat. Men Rusland ville oprindeligt intet have af Ukraine og de vil slet ikke have det hele.

Rusland er pt verdens stærkeste militærmagt. USA er måske pt nummer 5 eller 6. De måtte tilmed trække et hangarskib hjem som skulle støtte Israel. Der var ikke bemanding nok og man brugte i forvejen forced enlistment. Udover det er oldnordisk. Så kan de kun bruge 3 eller 4 af deres 13. der er ikke folk til resten. Lille lorte UK ville også med ned mod Yemen. Stort skulle det være. Men hovsa, det kunne ikke sejle.

Tag Danmark, hvor meget har vi tilbage? Vi kunne end ikke hjælpe i nødsituation under sneen. Der blev forsvaret bare endnu et problem. Danske skibe kan ikke skylde og deres missiler er ubrugelige. Vi har intet artilleri, luftforsvar osv.

Tror du vi er unikke i NATO?

Vi har levet 30år på en myte og ammehistorier.

Hvordan gik det økonomisk? Vesten har fået storsmæk igen! Selvom alle fortalte dig om at russisk økonomi ville kollapse og puha hvor ville vi bare vinde det hele. Det er sku trist når ellers intelligente personer er helt væk fra den.

Og skal vi tage BRICS? Alle vil med i BRICS, du ved med de onde folk fra Kina, Rusland, Iran osv.

Prøv at se hvordan resten af den ikke vestlige verden ser på tingene. Fremfor at have hovedet dybt begravet i en gang pladder.

Og nej, modsat Ukraine er Rusland alle professionelle soldater. Det er ikke tvunget og kidnappet fra gader og stræder. Du ved, ligesom selv amerikanske medier har fortalt om.
Profesionelle soldater? - tu tænker på Akhmat bataljonen der plyndrer og voldtager foruden at ydmyge russiske soldater? - eller de nepalesiske bønder der blev lovet 2000 USD om måneden? -
Besvar med citat