Se enkelt indlæg
  #6 (permalink)  
Gammel 17th February 2009, 12:19 PM
chantmaster chantmaster er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Mar 2007
Indlæg: 1,209
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af skeptikeren Se indlæg
Den opmærksomme læser vil se, at forslagene alle går på at sætte rammer og incitamentsstrukturer for hvad jeg ikke er bange for at kalde røver kapitalisternes hærgen i realøkonomien. Det er på tide, at vi almindelige borgere sætter grænser for hvad der kan spilles med af vores fælles fremtid. At det så også går ud over vores personlige muligheder for at gamble vores private økonomiske fremtid må være til at leve med.
Lykke til.

Vi har flere grashoppers end ants, og et demokrati.
The Ant and the Grasshopper - Wikipedia, the free encyclopedia

Jeg tror sjovt nok størstedelen stemmer for at de skal have mere, indtil vi er langt ude over afgrunden.


Over 50% af befolkningen er afhængige af overførselsindkomster, det kan i praksis ikke betale sig for mange at spare op da man mister folkepension mm. og den yngre del af arbejdsmarkedet (der aldrig vil kunne skabe flertal) er i praksis gældsslaver for banken/den ældre del.

At der så er nogle kapitalgribbe, det er sgu det mindste.

Hvis den yngre del kunne stå sammen (hvilket de ikke kan) og stoppe med at gældsætte sig til op over begge ører de næste 30 år frem (hvorpå de får en fattig alderdom) ville det værste problem løse sig selv.

Dem der fandt på at folk skulle kunne optage lån med over 20 års løbetid, skulle stilles op af en mur, sammen med dem der vedtog muligheden for afdragsfrihed.
Besvar med citat