Se enkelt indlæg
  #22 (permalink)  
Gammel 20th February 2009, 07:52 PM
BamsesFar BamsesFar er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Jan 2008
Indlæg: 7,296
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Skyblue Se indlæg
Thsv, der hvor du ikke skelner, er mellem hvad man får og hvad man tjener. Folk der tjener mange penge "får" ikke noget. Tværtimod. De giver en masse. Hvis der er nogen i det her samfund der "får" noget, er det de lavtlønnede, og de arbejdsløse.

Derudover, må du lige påvise at din påstand også er korrekt, og hvis den er...

Jamen, hvorfor er du imod reformen? Hvad tror du det er som presser prisen nedad på de lavtlønnede? Det er nok konkurrencen fra østen. Den går ikke væk bare fordi skatten ændrer sig.

Så hvad skal vi gøre fremover? Jamen tilskynd folk til at uddanne sig, og starte virksomheder.

Det er sådanne folk, som skattesystemet idag brandbeskatter. Topskatten starter netop der hvor ingeniørernes løn starter. Nu vil man sætte grænsen op, således at håndværkere og sygeplejersker ikke bliver ramt. Men det er altså ikke dem der skaffer jobs til andre.

Men det vi så i sommers, var at de unge ikke meldte sig til de videregående uddannelser. De sku allesammen ud og være håndværkere og score kassen på at sælge huse. Godt for dem, men svært at eksportere og i sidste ende umuligt at leve af.

Så, hvis dit præmis er rigtigt, så er der så meget desto mere brug for en reform, .. og også en meget mere vidtgående en.
Ja, vi er virkeligt helt ude i Jante-loven igen.

Det er helt Ok at klage over et "ringe" udbytte af skattereformen. Uanset at man reelt er blevet forfordelt rent skattemæssigt i årevis.

Men det er lidt suspekt, hvis man klager over det progressive skatteloft. Uanset at det reelt lægger gift for den type arbejdskraft, som samfundet formodes at bygge på fremover. Og som i øvrigt også skal skaffe jobs til alle dem, der bare går hjem til kolonihaven, tænder for kaffen og hejser det danske flag, når kl. er 15.00.

/BF
Besvar med citat