Gå tilbage leveret af  Boliga logo    
Boligdebatten.dk   Boligdebatten.dk > Lejeboligdebatten > Generelt lejeboliger
Opret bruger OSS Søgning Dagens indlæg Marker alt som læst


Svar
 
Emne værktøjer Visningsmåde
  #11 (permalink)  
Gammel 1st October 2011, 02:44 PM
Member
 
Registreringsdato: Jun 2008
Indlæg: 40
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af daniel700 Se indlæg
Måske har dette allerede været vendt tidligere men er ny på forum så undskylder hvis jeg tager noget gammelt op... når jeg læser dette om Dan-ejendomme bliver jeg da lidt betænkelig såfremt jeg skulle krydse en af deres boliger på et tidspunkt men det er da rart at læse andres erfaringer med dem...

og her tænker jeg så: kunne der ikke oprettes et emne/menu/hvad det nu hedder der kun omhandler folks erfaringer med forskellige ejendomsadministratorer og foreninger, på godt og ondt? ikke at jeg ønsker en gabestok men bare så man hurtigt kan læse sig ind på anbefalinger og advarsler om disse?

dette er måske et spørgsmål til adm af siden her men poster det her grundet relevansen i tråden??

er det en dårlig ide??

daniel

dette er nok
Jeg synes det kunne være en fin idé. Ikke at jeg er adm
Men jeg mener helt klart det kan være en idé netop af få sat lidt struktur på ris og ros ved de forskellige foreninger, boligselskaber osv. Det er jo netop ikke kun negativt, men det er ofte det der bliver lagt vægt på i et forum som her hvor folk jo ofte skriver når der er noget galt.

Anyway, lidt info om Dan-Ejendomme. Vi har boet i en ejendom de administrerer på Islands Brygge i 1,5 år. Vi er utrolig glade for at bo her. Lejligheden er fantastisk og vi er rigtig glade for området. Der er dog hele tiden nogle små kampe med dem. F.eks. vand/varmeregneskab. For det første tager det en evighed for dem at betale de penge tilbage man har betalt for meget. Derudover er der rygter om at vi alle betaler for meget for vand fordi der er en eller anden lækage de ikke kan fine
I hvert fald er ejendommens totale vandforbrug noget større en alle lejligheder sammenlagt. Jeg mener det er noget med 25 % over! Vi har en beboerforening, som heldigvis er forholdsvis aktive og har taget kampen op, men det er op ad bakke.

Vores husleje stiger jo årligt med en vis %. Her i september fik den dog lige endnu et nøk op, da bygningen var blevet genvurderet og dens værdi var steget = højere ejendomsskat til udlejer.

Generelt set bliver man ikke behandlet som om de er glade for man er kunde hos dem. Det er bare et system der henter penge ind. Jeg kan komme med flere eksempler, men er på vej ud.

Dog tror jeg stadigvæk de er væsentlig bedre end f.eks. Finansgruppen. Men jeg frygter regningen når vi skal flytte..

MEN jeg vil ikke gå så langt som at sige jeg ikke vil anbefale det til andre, man skal bare vide hvad man går ind til. Vi elsker bryggen, men tør ikke helt gå så langt som at låne 3-4 mio for at købe en lejlighed af samme kaliber som den vi i dag lejer til 14k om måneden (øverst oppe, 111 kvm og stor altan).

Det er dog muligt at jeg vil gå så langt som at advare andre mod dem når vi engang skal flytte.
Besvar med citat
  #12 (permalink)  
Gammel 2nd October 2011, 02:53 PM
Junior Member
 
Registreringsdato: Jan 2010
Indlæg: 2
Standard

Jeg er for nylig flyttet ud af en lejlighed administreret af dan-ejendomme (Amerika Plads), og der var ingen problemer overhovedet. Fair og ærlig gennemgang af lejligheden med viceværten og en afregning, der stemte helt overens med det aftalte. Endte med at betale 6000 ud af et depositum på 18000 efter at have boet i lejligheden i godt 3 år, og endda efter, i et letsindigt øjeblik, at have skrevet under på at lejligheden skulle afleveres nyistandsat.

Så kun varme anbefalinger af Dan-ejendomme herfra.
Besvar med citat
  #13 (permalink)  
Gammel 3rd October 2011, 09:15 AM
Member
 
Registreringsdato: Jun 2008
Indlæg: 40
Standard

Det lyder dejlig positivt. Det er godt også at høre solstrålehistorierne og ikke kun når folk har problemer

Som nævnt er min egen oplevelse af dem som selskab en blandet fornøjelse, men hver gang vi kommer hjem og ser vores fine lejlighed og den dejlige udsigt bliver bøvlet som regel glemt
Besvar med citat
  #14 (permalink)  
Gammel 4th October 2011, 06:50 PM
Junior Member
 
Registreringsdato: Sep 2011
Lokation: København S
Indlæg: 8
Standard

Helt enig, det er også rart (og vigtigt) at få de godt erfaringer med...
Synes jeg støder på Dan-ejendomme rigtig mange gange når jeg søger på lejeboliger i københavns området og søger man på boligadministration dukker der en del firmaer op som netop tager sig af dette så det er rart at kunne læse lidt advarsler og anbefalinger om de forskellige herinde... som jeg skrev længere oppe håber jeg der måske kan laves et separat "emne" til dette...
Besvar med citat
  #15 (permalink)  
Gammel 6th October 2011, 08:08 PM
Junior Member
 
Registreringsdato: Oct 2011
Indlæg: 1
Standard Undgå Dan Ejendomme... Useriøs, uhøflig og grov behandling.

Jeg kan kun anbefale, at man holder sig langt væk fra at leje en bolig, der administreres af Dan Ejendomme: Meget høje huslejeudgifter, med mange og hyppigt forekommende - og til tider ulovlige/fejlberegnede - ekstra skatter og gebyrer m.v., som hele tiden skal reguleres op og med tilbagevirkende kraft. Depositummet skal ligeledes forhøjes for hver skatteforhøjelse og huslejeforhøjelse osv. I de år, jeg boede i en af Dan Ejendommes lejeboliger var der ikke mange måneder, hvor huslejeudgiften kun var en almindelig huslejeudgift - der var for det meste nogle ekstra udgifter. Nu efter fraflytning har jeg modtaget en voldsom høj ekstra regning, på trods af at jeg ikke havde misligeholdt lejligheden overhovedet. En 3-værelses lejlighed koster over 30.000 kr. at istandsætte, inkl. igen nogle uforståelige ekstra skatter og huslejestigninger i de tre måneder, jeg havde som opsigelsesperiode.
En nær bekendt har også lige fraflyttet en bolig, udlejet gennem Dan Ejendomme. Hendes fraflytningsudgifter i forbindelse med malerarbejde er 70 % dyrere end markedspris... dette har hun klaget over og påvist og dokumenteret til mange personer i Dan Ejendomme, men ingen svarer på hendes henvendelser, men afviser at ville behandle hendes klage - selvom de roser sig selv igennem deres blad Lejepladsen med deres etiske normer og fokus på lejeren osv. I deres blad beskriver de selv "Klagens Vej", og påpeger hvem der skal kontaktes, men ved henvendelse sker der absolut intet!
Mit bedste råd er: Kan I finde en anden bolig end gennem Dan Ejendomme, så gør det! Held og lykke...
Besvar med citat
  #16 (permalink)  
Gammel 12th October 2011, 12:33 PM
Junior Member
 
Registreringsdato: Oct 2010
Indlæg: 14
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af cdk2800 Se indlæg
Mit bedste råd er: Kan I finde en anden bolig end gennem Dan Ejendomme, så gør det! Held og lykke...
Er enig med dig

Vi betalte 18.000 kr. i depositum. Da vi skulle flytte ud...de tog det hele depositum, sendte en ekstra regning på 5800 kr. (ved ikke for hvad ) til os og 1 år efter fik vi ny regning på 9300 kr. for varme?
Da vi kontaktede dem, fik vi email at alt skal betales ellers sende de os til inkasso. Vi betalte det hele. 18000+5800+9300 samt at vi skulle flytte ud 14 dage før hvor vi betalte for hele måned.

Dan Ejendomme anbefales ikke!!!
Besvar med citat
  #17 (permalink)  
Gammel 27th October 2011, 02:54 PM
Junior Member
 
Registreringsdato: Oct 2011
Indlæg: 4
Exclamation Advarsel Imod Dan-ejendomme

Vi advare på det kraftigste imod danejendomme, samt vi fortæller om de alt for høje husleje priser de tager.
Vi guider dig også i hvordan du kan få mange af dine penge tilbage fra dan-ejendomme.
Både i tidligere betalt leje samt fra dit indskud.
Vi fortæller om hvordan deres boligfidus er.
Sitet går i luften fra d. 15-11-2011

www.bolighaj.com en side KUN til advarsel om Dan-ejendomme.
Besvar med citat
  #18 (permalink)  
Gammel 27th October 2011, 04:11 PM
clb clb er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Mar 2007
Indlæg: 138
Standard

Jeg flytter ind i en spritny lejlighed hos Dan-Ejendomme d. 1. december, så man bliver da lidt nervøs når man læser alle de dårlige indlæg om netop Dan-ejendomme. Jeg var dog bekendt med meningerne om Dan-ejendomme inden jeg underskrev lejekontrakten, så jeg er allerede mentalt indstillet på måske at skulle miste størstedelen af min depositum.

Jeg googlede efter Dan-ejendomme og fandt følgende hos Djøf:
DJØF

Her svarer over 1000 lejere forholdsvist positivt omkring dan-ejendomme, så det virker til at ikke alle deler den negative holdning.

Jeg vil dog gerne have mit depositum retur. I den forbindelse har jeg set at man hos LLO kan bestille et uafhængigt flyttesyn:
Lejernes LO i Hovedstaden :: Du kan bestille flyttesyn
- Indflytningssynet koster 2.750 kr
- Flyttesyn koster 3.500-6.500 kr

Men dette er jo ikke nogen garanti for at man får depositummet retur. Er der nogen der har erfaring med dette? Er det pengene værd?

/clb
Besvar med citat
  #19 (permalink)  
Gammel 3rd November 2011, 02:25 PM
Junior Member
 
Registreringsdato: Oct 2011
Indlæg: 4
Standard Depositum retur vi hjælper dig. og meget mere.

Send en kopi af din kontrakt eller fortæl os din leje, så skal vi hjælpe dig videre, også med hvordan du selv kan sætte din lejlighed istand, samt du skal huske at du rent faktisk kan bestille FØR FLYTTE SYN så du ved hvad der skal laves inden det rigtige flytte syn. Las os høre fra dig så kan du evt. også få sat din leje ned....

Bolighaj.com - Sandheden om Dan-ejendomme.dk - Kun en side vedr. Dan-Ejendomme.
Besvar med citat
  #20 (permalink)  
Gammel 3rd July 2012, 01:46 PM
Junior Member
 
Registreringsdato: Jul 2012
Indlæg: 1
Standard Uhaa, Dan-Ejendomme.

Jeg vil på det kraftigste fraråde nogen at leje sig ind hos Dan-Ejendomme.
Det er da et mareridt og at få depositum tilbage praktisk taget umuligt indtil videre i hvert fald. Jeg må nu sætte min advokat på sagen efter en lang og opslidende kamp. De er eksperter i at give en sludder for en sladder. Endeløse kampe, uden resultat. De er IS-kolde! De lover og lover og holder ikke hvad de lover. Man kan ikke få "chefen" i tale for at klage, man kan i det hele taget ikke noget udover at finde sig i at blive behandlet under al kritik. Det er DYRT at bo og rasende dyrt at fraflytte. I det hele taget en meget ubehagelig oplevelse. Ohh, gru...

PS. Jeg er oprettet anonymt, da jeg stadig mangler at få mit depositum tilbage, så jeg "tør" simpelthen ikke at oplyse mit navn.
Besvar med citat
Svar


Emne værktøjer
Visningsmåde

Regler for indlæg
Du kan ikke starte nye emner
Du kan ikke svare på indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer
Du kan ikke rette dine indlæg

vB code er aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are ikke aktiv

Lignende emner
Emne Startet af Forum Svar Nyeste indlæg
snyd med udbudte ejendomme palleand Generelt 5 2nd February 2010 02:44 PM
Brunder Ejendomme - nogen erfaringer? Knud45 Generelt 2 16th December 2009 10:33 PM
Fjernede ejendomme opdateret Thomas Generelt 8 28th January 2009 09:32 AM
Tilgangen af ejendomme. 2kv2008 Thomas Generelt 19 10th August 2008 11:49 PM
Overtagne ejendomme og restanceprocent Thomas Generelt 2 22nd February 2008 08:58 AMAl tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 09:23 PM.Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.