Gå tilbage leveret af  Boliga logo    
Boligdebatten.dk   Boligdebatten.dk > Lejeboligdebatten > Generelt lejeboliger
Opret bruger OSS Søgning Dagens indlæg Marker alt som læst


Svar
 
Emne værktøjer Visningsmåde
  #21 (permalink)  
Gammel 17th August 2009, 03:20 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Feb 2009
Lokation: Copenhagen
Indlæg: 132
Standard

En lille kommentar

Det er ret irriterende at man skal helt ud i den 1'ste "boligdebatten" link, istedet for nr. 2 hvor den normale oversigt er
Besvar med citat
  #22 (permalink)  
Gammel 22nd August 2009, 08:56 AM
Member
 
Registreringsdato: Jan 2009
Indlæg: 46
Standard

Sved på panden.

Med udgangspunkt i Crumars forslag-som jeg synes er super godt og omtrent nødvendigt- en lille beretning.

Efter et halvt års søgning efter ejer-bolig, droppede jeg ideen dels pga. manglende økonomi og dels pga. at jeg fandt frem til at jeg vil bo med masser af plads og i nybyggeri. Altså blev det til ønske om lejebolig.
Jeg logger ind på boliga, søger efter lejebolig. Der linkes til boligportal, hvor der som bekendt skal betales, hvilket jeg ikke vil.
Jeg googler mig frem til hvilke boliger der er tale om hvor: Almennyttige boligorganisationer der udlejer i Sluseholmen. Jeg surfer ind på boligorganisationernes hp., og synes det ser fint ud.
Jeg tager ud at kigge på området og boligerne. Med stort banner står"Ledige boliger". Wauw, er min tanke. Tager hjem og ringer til organisationen. Henter boligkatalog og studerer den indgående. Finder frem til hvad jeg synes er noget for mig og ringer igen til boligorganisationen.
Taler med en ansat, som fortæller mig at jeg KUN kan blive skrevet op til 3-4 lejligheder (hvilket undrer mig dybt, da jeg havde den opfattelse at der var rigelig af ledige boliger- at almene boligorganisationer har problemer med at få udlejet qua de noget pebrede priser).
Videre i samtalen fortæller hun mig at jeg så vil blive skrevet op som nr. 12 og 16 i rækken af interesserede/boligsøgende. Dybt forundrende, synes jeg.
At vedkommende så ikke ligefrem er særlig venlig at tale med, gør min irriterede undren større, - til sidst spørger jeg hende, om de overhovedet er interesserede i at leje ud............

Måske kunne jeg have kommet lettere om ved det, men noget lang har min vej været, for at finde ud af at det er tvivlsomt hvorvidt boligerne faktisk ER ledige. Dette på trods af at der faktisk på organisationernes hp. og på byggerierne selv, står at boligerne er ledige.
Og undrende over begrænsede muligheder for opskrivning er jeg stadig, - og får den tanke at almene boligorganisationer også kan have en interesse i falsk reklame......
Besvar med citat
Svar


Emne værktøjer
Visningsmåde

Regler for indlæg
Du kan ikke starte nye emner
Du kan ikke svare på indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer
Du kan ikke rette dine indlæg

vB code er aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are ikke aktiv

Lignende emner
Emne Startet af Forum Svar Nyeste indlæg
Hvad hvis man gerne vil købe lige nu? gman Generelt 3 22nd February 2009 08:30 PM
Hvad med os der gerne vil købe hus? seadog Generelt 38 10th February 2009 08:13 AM
PFA vil gerne tge en risiko - hvis det er riskofrit SortKaffe Generelt 1 28th November 2008 04:48 PM
Førstegangskøber søger orakel (gerne endda med krystalkugle) hoodrobin Generelt 10 20th April 2008 10:31 PMAl tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 02:14 AM.Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.