Gå tilbage leveret af  Boliga logo    
Boligdebatten.dk   Boligdebatten.dk > Boligdebatten > Generelt
Opret bruger OSS Søgning Dagens indlæg Marker alt som læst


Svar
 
Emne værktøjer Visningsmåde
  #11 (permalink)  
Gammel 5th April 2008, 09:27 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Oct 2007
Indlæg: 2,046
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af AAA Se indlæg
nej det er sku lige meget hvad Steen Bocian skriver.... Gorrion har bare indset at verden går under.... der er så 10-15 mennesker som tror fuld of fast på ham, de tror at han har set lyset..... der er så ca. 5 billioner andre der nok tror det modsatte, men de fatter nok bare ikke noget de fleste af dem er jo fra Kina anyway....
Sikke da noget vrøvl Du får fyret af her.

Da Subprimekrisen startede i USA for 1½ år siden, skrev verdenspressen at "subprime ikke smitter". Så banker og regeringer kunne tag det helt roligt, det var et isoleret amerikansk fænomen, som lige så roligt ville gå over af sig selv. For alle andre var det "business as usual", så ejendommarkederne i DK og resten af verden skulle bare tage sig sammen og komme i omdrejninger igen !

Et af de få steder hvor man kunne læse en anden historie var her, hvor Gorrion på et meget tidligt tidspunkt forklarede, at Subprime var enddog meget smittefarligt. Han havde ret. Se bare overskrifterne i aviserne nu.

Hvis ejendomspriserne World wide kommer til at sætte sig med ca. 40 %, som Gorrion ( og Allan Greenspan for sin sag skyld) har forudsagt, så bliver det ikke jordens undergang, men det bliver en meget svær tid for de fleste at komme igennem, især for dem der har fået købt deres bolig alt for dyrt.

Om Du nu tror på at krisen bliver dybere eller ej er jo din sag. Men Du skal nok være opmærksom på at de fleste der professionelt ytrer sig om emnet har en interesse i at gyde olie på vandene, herunder bl. a. Bocian og ejendomsmæglerne.

Dt er helt sikkert at avioverskrifterne om et halvt år ikke omtaler jordens undergang og verdens endeligt, men lur mig om der ikke vil være et par overskrifter som indeholder nogle af disse ord: Bankkrak, Stigende arbejdsløshed, massefyringer, tvangsauktioner. Og det er vel slemt nok !
Besvar med citat
  #12 (permalink)  
Gammel 5th April 2008, 12:21 PM
Banned
 
Registreringsdato: Apr 2007
Indlæg: 22,952
Standard

Sort Kaffe: Helt enig.

Mægler: Det væsentlige er at Bocian - til forskel fra tidligere, da han talte "justeringer" - nu er opmærksom på at det MÅSKE ikke bare er småting.
Problemet for Bocian er, at han véd - eller burde vide - hvilke problemer Danske Bank kommer i NÅR priserne falder!
Danske Banks bevidste vildledning af offentligheden bliver ikke troet mere - specielt fordi konkurrenten Nordea sjældent forsømmer en lejlighed til at dreje kniven rundt.
At man som mægler skulle være specielt interesseret i høje priser forstår jeg ikke: Man er som mægler vel interesseret i at sælge?

Perma: Jeg ville også ønske det var muligt med et mere nuanceret syn - det er bare ikke tilfældet! Jeg prøver at forholde mig til det tallene siger - når de er blevet rettet - jeg prøver at se på vejskiltene, så svinget ikke overrasker.
Besvar med citat
  #13 (permalink)  
Gammel 6th April 2008, 03:57 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Feb 2008
Indlæg: 2,167
Standard

Husk på de har BRUG for den bløde landing, de er ansat af dem der vil få størst tab og tæv, RD, BRF o.s.v....så de er da klart de har "uld i munden" men de ved godt det står slemt til. De næste bankers død er lige oppe over. Der må Nordea og Danske Bank træde til...fordi de er så store dem der dør. Bare vent og se.
Besvar med citat
  #14 (permalink)  
Gammel 6th April 2008, 05:12 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Sep 2007
Lokation: 2100
Indlæg: 469
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af perma Se indlæg
Jeg har ondt af de stakler som fik købt for dyrt og nu sidder med aben.
Og så håber jeg INDERLIGT at alle jer som sidder og venter og venter, må ende med det gamle ordsprog.
Den der gemmer til naten, gemmer til katten.
Øhh du blander lidt rundt på ordsprogene... dem der sprang på vognen for to år siden fuldte hvis ovenstående ordsprog.. Ordsproget der bør anvendes pt. er nok rettere: Tålmodighed er en dyd.

Fx. mener jeg at der er en overordentlig stor risiko for at arbejdsløsheden stiger markant når et af Danmarks måske hurtigst stigende eksportmarkeder bliver/er ramt af recession... En stigende arbejdsløshed i DK kombineret med det nuværende prisniveau er en meget giftig cocktail.
Besvar med citat
Svar


Emne værktøjer
Visningsmåde

Regler for indlæg
Du kan ikke starte nye emner
Du kan ikke svare på indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer
Du kan ikke rette dine indlæg

vB code er aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are ikke aktiv

Lignende emner
Emne Startet af Forum Svar Nyeste indlæg
Hvor solid er danske bank? Skyblue Generelt 64 13th November 2010 05:38 PM
Er Danske Bank desperate Gorrion Generelt 5 4th January 2009 02:11 PM
Danske Bank: Boligmarkedet retter sig Nyheder Udvalgte Bolig nyheder 4 23rd March 2008 08:42 PM
Danske Bank: Boligmarkedet retter sig Nyheder Udvalgte Bolig nyheder 2 22nd March 2008 12:43 PM
Danske Bank opruster til nye boliglån Nyheder Udvalgte Bolig nyheder 0 28th May 2007 12:40 PMAl tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 05:51 PM.Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.