Gå tilbage leveret af  Boliga logo    
Boligdebatten.dk   Boligdebatten.dk > Boligdebatten > Generelt
Opret bruger OSS Søgning Dagens indlæg Marker alt som læst


Svar
 
Emne værktøjer Visningsmåde
  #21 (permalink)  
Gammel 16th April 2013, 07:39 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Jul 2011
Indlæg: 120
Standard

Sjovt på den der rigtig fede Cirkus-revy måde, bare med go' bolighumor som omdrejningspunkt, og LarsHH som en solbrændt Ulf Pilgaard, der net-bager på 5500 i rollen som den ALTID SJOVE Lisbeth Dahl..

Det bliver bare ikke bedre!!!

HAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

AHHAHAHAHHAHHHAHHHHHHHHHHAHAHAHHAHAHAHHAHHHA!!!!!! !!!!!!!
Besvar med citat
  #22 (permalink)  
Gammel 16th April 2013, 07:45 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Dec 2009
Indlæg: 566
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Konsulenten Se indlæg
Sune, første gang jeg læser om Elmehusene - men har fundet ud af at THSV sværmer for det område - selvom de brænder det hele af i Albertslund.

Og sarkasme, 5500 mente alt alvorligt og Lars HH fyrede mandags-sarkasme af.. så skal det jo gå galt
Så kommer du godt nok ikke særlig tit forbi i betragtning af at du er moderator.

Jeg tilslutter mig Sune og mener det er utroligt trættende at læse de evindelige henvisninger til Elmehusene.
Besvar med citat
  #23 (permalink)  
Gammel 16th April 2013, 07:55 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Jul 2009
Indlæg: 3,278
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Lars_HH Se indlæg
Sune1971: Jeg er overhovedet ikke indebrændt, hvorfor skulle jeg være det? Ydelsesmodellen har jo været forkert og min (JENSKS) prognose har jo været rigtig, tværtimod synes jeg det er dejligt at have ret.
Så det hele handler bare om at du vil høre et "Lars_hh har ret" og "Lars_hhs (JENSKs) model er det bedste"? Jamen hvis det kan gøre dig glad så skriver jeg da gerne det:
  • Lars_hh har ret
  • Lars_hhs (JENSKs) model er det bedste

Sådan, er vi glade?
Besvar med citat
  #24 (permalink)  
Gammel 16th April 2013, 08:16 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Nov 2008
Indlæg: 1,200
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af sune1971 Se indlæg
Sådan, er vi glade?
Altså jeg ville da blive glad, hvis I på kontoret også kunne aftale, at thsv stopper med at skrive sine trættende henvisninger til Elmehusene ...
Besvar med citat
  #25 (permalink)  
Gammel 16th April 2013, 09:24 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Nov 2011
Indlæg: 427
Standard

Jeg har i al beskedenhed et helt genialt forslag. Der skal simpelthen oprettes et nyt underforum kun for indlæg der omhandler Elmehusene. Flere ting om netop den bebyggelse er slet ikke behandlet endnu.. Nogle af rækkehusene ses at være bygget med en skalmur af gule sten hvorimod andre er bygget med røde sten. Hvilken forskel har dette for det samlede udbud og efterspørgsel set over en længere tidshorisont..?
Besvar med citat
  #26 (permalink)  
Gammel 16th April 2013, 09:44 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Oct 2010
Indlæg: 2,095
Standard

Elmehusene har været bragt frem en masse gange, som et eksempel på, hvor folk med snitlønninger kunne handle huse i Københavns omegne. Elmehusene er ikke de eneste huse der passer i denne kategori, men det der irriterer mig mest i denne debat er den åbenlyse mobning, som synes at være blevet normen.

Jeg forestiller mig Lars_HH som en 9-årig knægt, der står og råber: "Du er dum og Elmehusene er faldet 500.000 kr. per enhed siden toppen".

Når man så pointerer, at THSV faktisk ikke var på boligdebatten dengang markedet toppede, at det egentligt er lidt tvivlsomt, hvornår han første gang anbefalede disse huse og at hans råd indeholder optagelsen af 30 årige lån med afdrag (læs: Det er sgu ikke helt sikkert om folk egentlig har tabt det store på at følge hans råd), så stikker Lars_HH bare fingrende i ørerne og råber endnu højere og endnu mere skingert.

Når så han bliver træt af at snakke om Elmehusene, så skifter han til at snakke om, at "ydelsesmodellen" (eller indkomstmodellen) er tilbagevist på trods af at det i ligeså stor grad, er noget vås.

Hvis bare det startede nogle givtige debatter, så man i det mindste kunne bruge det til en smule, så var det måske til at overleve, men det er nu på det helt groteske niveau, hvor det handler om at være lidt "mandags-sarkastisk" og bruge en halv sides spalteplads på at spille ping-pong sjov med ligesindede.

Jeg vil godt stemme for MatthewDK's forslag, så vi kunne få alt dette støj væk.
Besvar med citat
  #27 (permalink)  
Gammel 16th April 2013, 09:52 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Jul 2007
Indlæg: 2,445
Standard

Okay, masser af "shaming" imod min person.

Men kan vi få en ting klart, har det været en god investering både prismæssigt og ydelsesmæsigt at købe bolig de sidste 5 år? Nej vel.

Stiger håndværkerlønningerne? Nej

Det er det som er den faglige pointe, så kan I komme med alle de personangreb i vil, det ændrer ikke på at dem der har købt rækkehus på Vestegnen er fuldkommen fanget derude.

OG THSV har i over 13.000 indlæg plæderet for køb siden 2008.
Besvar med citat
  #28 (permalink)  
Gammel 16th April 2013, 10:11 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Oct 2007
Indlæg: 2,046
Standard

Jf. dette link har den typiske boligejer tabt 600.000 kr. i friværdi siden toppen.

Danske friværdier banket 11 år tilbage - Boligfinansiering - Bolig - Privatøkonomi

Hvis tabet i "Elmehusene" er på 500.000, er bebyggelsen da et udmærket gennemsnits objekt at diskuterer ud fra.

Specielt da fordi bebyggelsen så ofte har været fremhævet her på debatten, så de fleste er bekendt med både fordele og ulemper ved boligerne.
Besvar med citat
  #29 (permalink)  
Gammel 16th April 2013, 10:14 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Oct 2010
Indlæg: 2,095
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Lars_HH Se indlæg
Okay, masser af "shaming" imod min person.

Men kan vi få en ting klart, har det været en god investering både prismæssigt og ydelsesmæsigt at købe bolig de sidste 5 år? Nej vel.

Stiger håndværkerlønningerne? Nej

Det er det som er den faglige pointe, så kan I komme med alle de personangreb i vil, det ændrer ikke på at dem der har købt rækkehus på Vestegnen er fuldkommen fanget derude.

OG THSV har i over 13.000 indlæg plæderet for køb siden 2008.
Nu tog jeg konsekvensen og foretog en søgning på "Elmehusene" og det var ganske rigtigt THSV der først bragte dem på banen i August 2008, men det er også noget nær et faktum (hvis man kigger på prisudviklingen i Albertslund), at der fra denne dato og frem ikke er sket det store med priserne. Eftersom at du jo tydeligvis har helt styr på dette, så er det da bemærkelsesværdigt, at vi konstant skal tudes ørerne fulde af, at folk har tabt en halv million på at følge hans råd og at han skal sige "undskyld".

Har det været en god ide at handle boliger siden 2008? Det ved jeg ikke. Det kommer an på den enkelte. I rigtig mange områder er boligerne ikke falder mere end måske 5-10% siden 2008 og så må folk jo selv vurdere, om det at bo under ejet tag i 5 år har været det værd. For mig personligt har det ikke.

Og nej, Håndværkernes lønninger stiger ikke. Jeg kan dog heller ikke helt huske et indlæg, hvor nogen rent faktisk påstår, at de vil stige i en evighed. Tværtimod er jeg ret sikker på, at der er en del indlæg, hvor fortalere for "ydelsesmodellen" pointerer, at såfremt priserne skal falde meget mere, så skal det være fordi lønnen tager et alvorligt dyk (noget som der bestemt også er en risiko for vil ske).

Du slutter så af med at sige, at dem der har købt "rækkehuse på vestegnen" er fanget derude, men det er ikke sandt. Siden THSV første gang anbefalede Elmehusene i August 2008 er priserne i området altså ikke faldet meget og eftersom at manden anbefaler at man afdrager på ens lån, så kan du trække 5 års afdrag fra købsprisen + værdien af lavere rente på deres fastforrentede lån og så tror jeg du vil se, at de nok kan komme videre med skindet på næsen, men det er selvfølgelig ikke noget der passer ind i din dagsorden.

Derudover må jeg lige pointere det grinagtige i, at du i en tråd, der nærmest er et langt personangreb fra din side, slutter af med lige at være lidt butt hurt over, at andre angriber din karakter og stil. Well played sir :-)
Besvar med citat
  #30 (permalink)  
Gammel 16th April 2013, 10:17 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Feb 2009
Indlæg: 3,295
Standard

Jeg synes faktisk også det er fint at vi herinde har et gennemsnitligt sted at diskuttere ud fra, og der er elmehusene vel et fint udgangspunkt (?).
Besvar med citat
Svar


Emne værktøjer
Visningsmåde

Regler for indlæg
Du kan ikke starte nye emner
Du kan ikke svare på indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer
Du kan ikke rette dine indlæg

vB code er aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are ikke aktiv

Lignende emner
Emne Startet af Forum Svar Nyeste indlæg
Lidt gode nyheder... Platon Generelt 35 29th July 2011 03:55 PM
Der er da også gode nyheder! Thomas Off-topic 3 1st March 2010 06:36 PM
Gode nyheder fra skat.dk Akkumulator Spekulanten Generelt 29 4th November 2009 09:42 AM
Så begynder de knap så optimistiske nyheder at trænge igennem mæglernes salgsgas konsholm Generelt 0 30th July 2009 12:32 PM
Gode nyheder anbefales i sydkorea chantmaster Generelt 3 9th January 2009 05:21 PMAl tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 11:52 PM.Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.