Boligdebatten.dk

Boligdebatten.dk (http://www.boligdebatten.dk/index.php)
-   Generelt (http://www.boligdebatten.dk/forumdisplay.php?f=2)
-   -   HJÆLP - Anbefaling af kompetent byggesagkyndig i Aalborgområdet (http://www.boligdebatten.dk/showthread.php?t=29330)

SN Ejerbolig 31st July 2018 11:24 AM

HJÆLP - Anbefaling af kompetent byggesagkyndig i Aalborgområdet
 
Hejsa

Vi står i den situation, at vi har opført et nybygget hus. Ved siden af dette har vi opført et skur, som gør at der er nogle ting der ikke er overholdt jf. lokalplanen. Dvs vi skal søge om lovliggørende dispensation.

Jeg har haft en byggesagkyndig/rådgivende ingenør på, som ikke har fået sit arbejde igennem. Det er nu 3. gang, at kommunen skriver, at de mangler oplysninger før sagen kan behandles.

Jeg har brug for en byggesagkyndig/ingenør, som kan være behjælpelig med at udfærdige materiale til kommunen, som er fyldestgørende. Det handler om terrænregulering, overskridelse af byggeprocenten samt for tæt på vejskel og byggehøjde.

Det skal siges, at huset ikke er overdimensioneret og passer perfekt ind i nybyggeriet. Dog er der mindre overskridelser i ovenstående punkter.

Nogle der kan anbefale en der kan hjælpe og kender til dispensationsreglerne her i Aalborg kommune eller i det nordjyske?

Mange tak!

Polemides 31st July 2018 11:27 AM

Er det ikke nemmest at du selv læser bygningsreglementet igennem og sætter dig ind i hvad kommunen savner og får det tegnet op i hånden?

SN Ejerbolig 31st July 2018 11:34 AM

Jeg vil helst have en prof til det. Så det er udgangspunktet.


Al tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 10:38 AM.

Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.