Gå tilbage leveret af  Boliga logo    
Boligdebatten.dk   Boligdebatten.dk > Boligdebatten > Generelt
Opret bruger OSS Søgning Dagens indlæg Marker alt som læst


Svar
 
Emne værktøjer Visningsmåde
  #61 (permalink)  
Gammel 17th February 2019, 04:23 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Oct 2012
Indlæg: 208
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af BOBOB Se indlæg
Det rager på ingen måde dig. Du er racistisk og snævert synet, og nu søger du info om min person.

Fint så siger vi da bare det.
Besvar med citat
  #62 (permalink)  
Gammel 17th February 2019, 08:18 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Nov 2010
Indlæg: 2,133
Standard

@BOBOB

Du bør holde op med at kalde andre racister i et forsøg på at kvæle dem der ikke deler dine overbevisninger.

Mine bedsteforældre kom i 60'erne (eller starten af 70'erne?) til Danmark fra eks-jugoslavien som gæstearbejdere fra relativt fattige kår. De fik, udover hårdt arbejde, ikke tilbudt noget som helst form for håndsrækning; ingen sprogkurser, integrationsydelser, dagpenge og hvad udlændinge i dag ellers nyder godt af - og de var taknemlige. De var faktisk så taknemlige at de opdragede deres børn med dansk kultur til sig (samtidig med man også kan have egne traditioner), tage uddannelser og opføre sig ordentligt. I 80'erne boede mine egne forældre med to børn i Mjølnerparken, siden har de arbejdet hårdt som lønmodtagere og senere som selvstændinge hvorfor de/vi har boet mange steder i KBH / Charlottenlund og nu har de valgt at deres otium skal være i en villa på Frederiksberg. Jeg har på egen krop oplevet hvor utroligt høj den sociale mobilitet egentlig er i Danmark hvilket er fantastisk, derfor bliver jeg harm over at høre at andre har en anden opfattelse når det oftest bunder i at de enten ikke vil deltage (i form af uddannelse, lære sproget, arbejde) eller arbejdsskyhed.

Der er stor forskel på hvordan indvandrere fra eks-jugoslavien har klaret sig sammenlignet med indvandrere fra mellemøsten og der _er_ forskel på hvor gode folk fra forskellige regioner er til at integere sig - og nej - det er ikke altid kommunens skyld. Og selv hvis problemerne bunder i socio-økonomiske faktorer - så undskylder det ikke kriminalitet eller at man er på overførselsindkomst hele livet. Særligt, når hjælpen til at gå i en bedre retning er så stor.

Sidst redigeret af phasio : 18th February 2019 kl. 12:35 AM.
Besvar med citat
  #63 (permalink)  
Gammel 17th February 2019, 10:34 PM
Member
 
Registreringsdato: Jul 2013
Indlæg: 89
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af søren55 Se indlæg
Ja enig.

Men hvis man skal bruge vuggestue, børnehave og skole, vil jeg nu nok gå efter et område med relativt få arabere, idet det kan skabe problemer i især skolesituationen.
Interessant tråd!

Fuldstændig og aldeles korrekt. Jeg har 3 små børn, og er selv vokset op i et område som i dag må siges at være ret belastet. Områder med store andele af indvandrere fra især MENA-landene vil altid være uattraktive områder, og med god grund - jeg taler af erfaring, og det er selvom jeg den dag i dag stadigvæk har mange gode bekendtskaber med den baggrund. BOBOB demonstrerer igen, at han med al tydelighed ikke har sat sine ben i virkeligheden, men tilegner sig viden fra alskens rapporter som passer ind i sit forskruede verdensbillede. Jeg er egentlig ligesom Søren ret interesseret i din profil BOBOB, jeg håber under ingen omstændigheder at du er et menneske med nogen form for indflydelse i det her land. Udover at være ubehøvlet og direkte modbydelig i samtlige debatter, er dine indlæg her i tråden et bevis på, at du er helt ude af trit med virkeligheden. Sæt dig ind i hvad den religion, som størstedelen af disse mennesker sætter over alt andet her i tilværelsen siger, om din slags - vantro, kristne og jøder.

Det har absolut intet at gøre med, at man hader alle andre end sig selv, er racistiske eller andet vås - lande med en homogen befolkning har alle dage haft et stærkere udgangspunkt uden etniske gnidninger, som er en fast del af multikulturelle samfund. Det generer mig, at du prøver at bebrejde samfundet skylden, for en stor befolkningsgruppes uvilje til at integrere sig. En uvilje, som strækker sig uanset om du kigger i Australien, Canada, USA, Europa, eller Burma for den sags skyld, som har drevet Rohingyaerne på flugt. Folk glemmer at spørge - hvorfor? Samme uvilje finder du ikke hos f.eks. asiatiske minoriteter her i landet. Jeg bliver oprigtig ked af at opleve det had til ens kultur og identitet. Hvis man hylder mangfoldighed og diversitet, er det efter min overbevisning også væsentlig at bibeholde de enkelte nationalstaters homogenitet, kultur og identitet - som er skabt af det etniske folk, som altid har boet der - noget som bør gøre sig gældene i alle lande, uanset hvor i verden man befinder sig. Ingen lande bør rendes over ende som vesten er blevet det - under påskud af krigsflygtninge, mangel på arbejdskraft, aldersbyrden, at vi får for få børn, og hvad der ellers ikke har været af forklaringer i de seneste årtier.

MarkD123 skriver, at indvandrer fra mellemøsten får flere domme, hvilket BOBOB afviser med den begrundelse, at Rockwool fonden har udarbejdet en rapport, hvori det fremgår at ca. 1/5 etniske danskere benytter sig af sort arbejde, og statistikken altså udelukkende er som den er, pga. samfundets prioritering. Er det ikke naturligt at prioritere personfarlig kriminalitet, narkokriminalitet m.m. over sort arbejde? Med den logik, sidestiller du en narkosmugler med en fyr som fusker med sin flaskebon.
Besvar med citat
  #64 (permalink)  
Gammel 18th February 2019, 01:07 AM
Banned
 
Registreringsdato: Aug 2017
Indlæg: 1,322
Standard

Debatten herinde minder efterhånden om politisk debat i 30'erne, hvor det uintelligente flertal stod sammen om at udskamme et mindretal for samfundets problemer.
Besvar med citat
  #65 (permalink)  
Gammel 18th February 2019, 03:24 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: May 2007
Indlæg: 3,139
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af BOBOB Se indlæg
Debatten herinde minder efterhånden om politisk debat i 30'erne, hvor det uintelligente flertal stod sammen om at udskamme et mindretal for samfundets problemer.
Nu er det så gået over til at folk bliver kaldt nazister. Det er virkelig flot debatkultur.

Der er absolut intet i debatten hidtil der på nogen måde minder om nazistisk forfølgelse af en race. Du må virkelig være presset. Bliver “kampen” nemmere at kæmpe hvis du føler de andre er nazister? Den gode Skt Bobob mod de onde, onde nazister?
Besvar med citat
  #66 (permalink)  
Gammel 18th February 2019, 05:13 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Jul 2007
Indlæg: 6,008
Standard

så blev han da heldigvis også banned -)
Besvar med citat
  #67 (permalink)  
Gammel 18th February 2019, 07:57 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Nov 2010
Indlæg: 2,133
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af moniulven Se indlæg
så blev han da heldigvis også banned -)
Godt. Det kunne kun gå for langsomt.

Sidst redigeret af phasio : 18th February 2019 kl. 07:59 AM.
Besvar med citat
  #68 (permalink)  
Gammel 18th February 2019, 08:11 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Jan 2019
Indlæg: 504
Standard

Han fik lang snor, men så knak den heldigvis. God beslutning.
Besvar med citat
  #69 (permalink)  
Gammel 18th February 2019, 08:56 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Nov 2016
Indlæg: 1,217
Standard

Trist at man ikke magter at rumme BOBOBs kant.
Besvar med citat
  #70 (permalink)  
Gammel 18th February 2019, 09:16 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: May 2007
Indlæg: 3,139
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af cinis Se indlæg
Trist at man ikke magter at rumme BOBOBs kant.
Det er ærgerligt hvis det hele bliver noget rygklapperi. For at få et godt forum er der også behov for at have betragtningerne fra dem der stemmer på R/Ø og ikke kun fra dem der stemmer på VLAK. Det skal dog foregå i en nogenlunde tone. Det er fx unødvendigt at kalde folk der mener noget andet end en selv for nazister. Der kan en pause måske hjælpe.
Besvar med citat
Svar


Emne værktøjer
Visningsmåde

Regler for indlæg
Du kan ikke starte nye emner
Du kan ikke svare på indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer
Du kan ikke rette dine indlæg

vB code er aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are ikke aktiv

Lignende emner
Emne Startet af Forum Svar Nyeste indlæg
Guide til københavnske bydele sune1971 Off-topic 5 11th September 2013 08:55 AM
Er dette lån dårligt? steffiaj Finansiering 13 11th February 2013 06:54 PM
Københavns befolkning 2010, bydele Kbh.snude Generelt 22 29th August 2010 07:03 PM
Er flade tage så dårlige som deres rygte? 3 små grise Generelt 2 14th January 2010 01:29 PM
HCNG alias Dr Doom spreder rygte om at Danske Bank er gået konkurs Nordstar Generelt 13 20th December 2008 04:40 PMAl tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 08:41 PM.Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.