Gå tilbage leveret af  Boliga logo    
Boligdebatten.dk   Boligdebatten.dk > Boligdebatten > Generelt
Opret bruger OSS Søgning Dagens indlæg Marker alt som læst


Svar
 
Emne værktøjer Visningsmåde
  #1 (permalink)  
Gammel 20th December 2008, 12:30 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Apr 2008
Indlæg: 4,875
Standard HCNG alias Dr Doom spreder rygte om at Danske Bank er gået konkurs

http://www.euroinvestor.dk/Debat/deb...177521&msgno=1

Iflg HCNG skulle danske bank være gået konkurs og de faktisk bare mangler en fornuftig måde at få det ud på, det hænger måske sammen med et indlæg der var i tv-avisen i sidste uge hvor man interviewede en skat medarbejder og en selskab som havde astronomiske tab, journalisten spurgte om det ikke havde offentligt interesse at vide hvilket selskab det var, det ville medarbejderen ikke, det eneste han ville var at sige at de "i skat " aldrig havde set så enorme tab.

Kan i i jeres bank staks handle Danske bank aktier, jeg kan ikke i min som den eneste af alle omx 20 aktier.

Her er HCNG indlæg:

Pålidelige rygter som er kommet til min kundskab siger, at den danske bank er gået konkurs, og at man arbejder på at finde en model, hvor man kan fortælle den danske befolkning om det. Finanstilsynet er allerede informeret om situationen. Shorting til kurs 2 anbefales.


Dagens mest debaterede tråd på Euroinvestor.

Dr. Doom alias HCNG har for nogen tid trukket sig tilbage fra Obligationsdebatten, hvor han proklamerede at han havde opfundet et software program der med spekulation i valutaer ville gøre ham rigere end Bill Gates. Indtil det sker er han dog set suse rundt i Vanløse og omegn i en Suzuki Alto på jagt efter billig benzin, der skal kompensere for de høje priser på hakket oksekød i Netto som han beklagede sig over på debatten

Sidst redigeret af Nordstar : 20th December 2008 kl. 12:33 PM.
Besvar med citat
  #2 (permalink)  
Gammel 20th December 2008, 12:46 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: May 2007
Indlæg: 577
Standard

Jamen, det skal da nok passe, at DB er konkurs. Hvorfor får de ellers lige 100 mia i nytårs gave? Og Thomas har da såmænd også gang på gang advareret mod DB´s insolvens. DB er måske også den virksomhed, som skylder flere mia i skat, og som vi ikke må vide hvem er.
Besvar med citat
  #3 (permalink)  
Gammel 20th December 2008, 01:19 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Jun 2007
Indlæg: 942
Standard DB tæt på konkurs i 92

Nu mangler vi en lille ø at snyde !.
Nu er det skrevet af enhedslisten,-men interesant nok.
Apropro HCNG spiller Baltica en uheldig rolle i denne misære,-og han påstår jo at han var deres aktiestrateg dengang.
Hvorfor hjalp staten den danske bank med at snyde færingerne | Enhedslisten
Besvar med citat
  #4 (permalink)  
Gammel 20th December 2008, 01:53 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Apr 2007
Indlæg: 852
Standard

Ja han er også manden der er årsag til nuværende Amerikanske krise, han påstår at han på egen hånd er skyld i at USA snart går statsbankerot fordi de har lukket hans elskede New York Times Economy board, hvor han rådgav de førende amerikanske finanshuse.
Her i forumet er han det helt store orakel. Der er mange her i forumet der har lyttet til hans vanvitige anbefalinger af Torm.
Besvar med citat
  #5 (permalink)  
Gammel 20th December 2008, 02:42 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Apr 2007
Indlæg: 8,807
Standard

Man skal købe gode aktier når kursen er faldet med 70%. Det budskab har Torm selv også forstået nu. Der sidder fem ludere og lommetyve og shorter Torm aktierne ned ved daytrading, og som ikke har en skid forstand på at værdiansætte de aktier. Hvis torm i stedet for at dele 300 mil kr. ud i ligegyldigt udbytte forleden, havde brugt pengene til opkøb af egne aktier, ville kursen have været 150 nu. Jeg har igår anbefalelet torm at købe egne aktier op til kurs 110, som svarer til den indre værdi i selskabet. det skønnes at sølle 50 mil. kr. kan løse det problem.

Den sædvanlige jammer om at fragtraterne i dollars er faldet 25% kan vi ikke bruge til et klap, da dollaren samtidig steg 25% i værdi. Fragtraterne er derfor nøjagtig de samme set med Euro øjne. Og når dollaren kollapser, hvilket allerede er i fuld gang, så skal de rater nok komme op igen.

Jeg håber ikke at den danske bank går konkurs, men kursudviklingen på selskabets aktier er stærkt bekymrende, og den omstændighed at ledelsen i DDB har udsolgt deres egne aktier i banken for lang tid siden, medens tid var. Jeg ved ikke præcist, hvad det er som den danske bank har tabt astronomisk på, men et eller andet er helt galt derovre. For A.P.Møller som ejer mere end 25% af aktierne i den danske bank, er dette også en trist udvikling. For Danmark er det en katastrofe. DDB er for stor en mundfuld for bankindskyder garanti ordningen.

Jeg pointerede og dokumenterede i 2000 på new york times, at aktierne var totalt urealistisk dyre, og det er de stadig, da de amerikanske virksomheder ikke har tjent penge i de sidste 12 år. De meddeler at der er overskud, men når man ser på egenkapitaludviklingen, så forsvinder overskuddet i diverse afskrivninger som afholdes over egnekapitalen. Derfor er de aktier ikke noget værd. Det budskab har man forstået i de kredse som fulgte med i debatten på new york times, og som fik en lektion i finere regnskabsanalyse. Som i Danmark kører de fleste selskaber endvidere rundt med totalt fiktive og opskruede værdier på deres aktiver, og som bliver ramt af tyngdekraften nu.

Sidst jeg anbefalede kraftige investeringer i torm i år 2006, steg aktiekrusen fra 120 til 440. En tilsvarende stigning kan forudses nu. Torm er værdiansat p.t . til den skattefrie fortjeneste selskabet konstaterede i 2007 på salget af aktier i Norden. Det er alt for lavt.

Jeg foreslog endvidere torm, som lurer på gode opkøbsmuligheder i rederibranchen, at der næppe var en bedre opkøbsmulighed nu, end at købe egne aktier til spotpris. Den sad.

Sidst redigeret af hcgn : 20th December 2008 kl. 02:54 PM.
Besvar med citat
  #6 (permalink)  
Gammel 20th December 2008, 02:49 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Apr 2007
Indlæg: 8,807
Standard

Jeg har en mistanke om at Danske Bank har deltaget i det pyramide spil som netop er afsløret som århundredes største svindelaffære i USA, har mistet alt på dyre køb af bankaktier i finland og irland, og formentligt har fået et kraftigt snudeslag ved at gå i subprime obligationer i USA, som er blevet totalt værdiløse. Det er også muligt at de har investet i obligationer og aktier i Lehman Brothers, som er gået konkurs.

Man kan hurtigt tabe 50 mia kr. når man er oppe i super sværvægts klassen i bankverdenen. Og sker det i gentagne tilfælde, så er der ingen egnekapital tilbage. Der kan også ligge nogle grimme tab på udlån, bl.a. til virksomheder der har budt højt på overtagelser af aktier i andre selskaber, og som ikke længere har nogen værdi. Carlsberg er et af dem. Carlsberg købte skotske ølaktier for lånte penge for 80 mia kr. i år, og de aktier har næppe mere end 20 mia kr. værdi i handel og vandel. DDB har deltaget i finansieringen af det køb. Jeg håber vi kan redde stumperne i Carlsberg, så dansk ølproduktion kan fortsætte.

Sidst redigeret af hcgn : 20th December 2008 kl. 03:00 PM.
Besvar med citat
  #7 (permalink)  
Gammel 20th December 2008, 02:55 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Aug 2007
Indlæg: 2,249
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af futte Se indlæg
Jamen, det skal da nok passe, at DB er konkurs. Hvorfor får de ellers lige 100 mia i nytårs gave?
Meget præcist udtrykt.
Besvar med citat
  #8 (permalink)  
Gammel 20th December 2008, 03:05 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Apr 2007
Indlæg: 8,807
Standard

Hvis den danske bank vælter økonomisk, og starter ophørsudsalg af deres værdipapirer og fordringer, så vil det udløse et massivt kursfald på børsen og samtidig udløse tilbagesalg af danske obligationer fra udlandet i stor stil. Kronen vil komme under et voldsomt pres, og vore venner i EU vil anbefale en kronenedskrivning, da vore kerne virksomheder er gået i stykker, og at udsigterne for dansk eksport er elendige.
Besvar med citat
  #9 (permalink)  
Gammel 20th December 2008, 03:11 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Apr 2007
Indlæg: 8,807
Standard

For a.p.møller ser det helt sort ud. De kommer til at miste en formue på deres aktier i den danske bank, olieprisfaldet har ødelagt deres olie indtægter, USA's forestående fallit har ødelagt containerskibsfarten, og opkøbet af en konkurrende virksomhed i holland må betragtes som et alvorligt tab.

Det mærkelige er at der ikke kommer nogen meddelelser fra de kriseramte selskaber til børsen. Hvis indtreningsforudsætningerne brister, hvilket må være sket i carlsberg, DDB, Nordea, og A.P.Møller, så har man som børsnoteret virksomhed pligt til at underrette børsen og investorerne. Dette er ikke sket.
A.P.Møller har dog løftet en flig af sløret, ved at sige at 2009 bliver et vanskeligt år for koncernen. Jeg tror at 2008 har været et katastrofe år, og at 2009 bliver værre.
Besvar med citat
  #10 (permalink)  
Gammel 20th December 2008, 03:13 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Apr 2007
Indlæg: 8,807
Standard

Poster doomsday på euroinvestor lever helt op til hans navn. Euroinvestors aktie/penge maskine er i øvrigt gået i minus som forudset. Shorting af de aktier fastholdes. En maskine som siden 2004 giver tab, er ikke noget værd.
Besvar med citat
Svar


Emne værktøjer
Visningsmåde

Regler for indlæg
Du kan ikke starte nye emner
Du kan ikke svare på indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer
Du kan ikke rette dine indlæg

vB code er aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are ikke aktiv

Lignende emner
Emne Startet af Forum Svar Nyeste indlæg
Er Danske Bank desperate Gorrion Generelt 5 4th January 2009 01:11 PM
Danske Bank: Rentefald på vej Trump Generelt 25 16th December 2008 05:05 PM
Den mest sikre danske bank uappel Generelt 4 17th September 2008 07:10 PM
OT eller ? Thinggaard Rejser gået konkurs Nordstar Generelt 9 16th September 2008 07:59 AM
Danske Bank: Boligmarkedet retter sig Nyheder Udvalgte Bolig nyheder 4 23rd March 2008 07:42 PMAl tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 05:54 PM.Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.