Gå tilbage leveret af  Boliga logo    
Boligdebatten.dk   Boligdebatten.dk > Boligdebatten > Generelt
Opret bruger OSS Søgning Dagens indlæg Marker alt som læst


Svar
 
Emne værktøjer Visningsmåde
  #1 (permalink)  
Gammel 19th October 2007, 11:38 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Jun 2007
Lokation: Østerbro
Indlæg: 2,878
Standard Boligas historie !?

Jeg har gået her til formiddag og snurret på en tanke: Hvad med om man lavede en lille bog om Boligas historie, i anledning af snarlig 1-års fødselsdag.

Blandt de interessante vinkler er:
  • Hvad er diskuteret på debatforummet
  • Hvordan har modtagelsen været i samfundet
  • Hvordan vurderes betydningen af tiltaget for boligmarkedet
  • ønskelige perspektiver for boligmarkedet, og positionering i forhold til denne fremtid
  • hvordan er vekselvirkningen mellem boligdebatten.dk og øvrig boligdebat

Mange flere vinkler kan sikkert findes. Når jeg synes at det kunne være interessant for Boliga, er det fordi sådan en lille bog kan være med til at skubbe til udviklingen. Det er selvfølgelig en forudsætning at bogen bliver interessant - mere end blot endnu et kapitel i historien om nettets fremmarch døøhhh.

Der har faktisk været nogle interessante begivenheder på forum, fx den seneste hvor en tv-udsendelse fortsætter på forum, med stadig slagudveksling ( TV2 basta link )

Der tænkte jeg så, at hvorfor ikke få nogle frivillige til at gøre noget af arbejdet. Det er sådan, at man kan få et godt projektemne optaget i fx projektbutikken på Roskilde Universitet, og så vil der sandsynligvis være nogle studerende som kobler sig på. Det sandsynlige ville måske være nogle studerende indenfor historie (nutidshistorie, interessemodsætninger m.m.) eller samfundsfag (interessegrupper, samfundsudvikling). Evt PR (markedsføring, image) eller kommunikation (blogging som officiel debatform).

Man kunne allerede nu kontakte universitetet for at forhøre sig om det er et godt emne. Og måske få en dialog med undervisere fra de relevante fag. Jeg er sikker på at nogle studerende vil finde det interessant at skrive om en real-life case, og måske få sit navn på noget der publiceres.

Perspektiverne på projektet vil være enten noget skriftligt materiale, et udgangspunkt for at tage rundt og holde nogle foredrag, eller lignende. Det er selvfølgelig klart, at man skal være sig klart hvor grænsen går, når en projektgruppe får lov til at beskæftige sig med ens virksomhed. Så man skal afgrænse, hvilket materiale det er man eventuelt ønsker belyst. Man ønsker jo ikke nogen der skal gå i dybden med virksomhedens forretningshemmeligheder ...
Besvar med citat
Svar


Emne værktøjer
Visningsmåde

Regler for indlæg
Du kan ikke starte nye emner
Du kan ikke svare på indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer
Du kan ikke rette dine indlæg

vB code er aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are ikke aktiv

Lignende emner
Emne Startet af Forum Svar Nyeste indlæg
Historie praxis Generelt 7 3rd August 2007 04:45 PMAl tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 02:18 AM.Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.