Boligdebatten.dk

Boligdebatten.dk (http://www.boligdebatten.dk/index.php)
-   Økonomi (http://www.boligdebatten.dk/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Største økonomiske krise siden anden verdenskrig (http://www.boligdebatten.dk/showthread.php?t=538)

Gorrion 18th August 2007 05:08 PM

Kritik af Kreditbureauer
 
epn.dk - Børs & finans

Gorrion 18th August 2007 11:19 PM

Eksperter: Krisen snart overstået. Gorrion: Jeg er uenig
 
epn.dk - Eksperter: Krisen snart overstået


Jeg er meget uenig i at dette blot er en korrektionsfase, dette er en situation helt uden sidestykke hvor astronomiske tab på værdipapir vil forblive, for at bruge et sjældent brugt ord i den finansielle verden, permanente,
Problemet i denne krise er at det er finansektorene der har krisen i egne rækker, men ingen ved helt nøjagtigt hvor sorteper er.
Hvem tør man side til bords med i øjeblikket i bankverdnen? det er spørgsmålet som er spredt sig som en ildstorm over hele kloden, alle holder kortene ind til kroppen og holder på egne "sikre" værdier, og vil ikke risikere at miste penge . . . tænk nu hvis de handlede med sorteper.
I fredags sænkede den amerikanske centralbank overraskende renten, og ummidelbart efter steg flere aktier.
For mig lugter dette altså som noget af en "skin" manøvre, og virker lidt som at give en skallet mand en kam, han bliver måske positivt overasket for at få den, men finder ret hurtigt ud af at han ikke kan bruge den til noget.
Samme effekt tror jeg vi ser i løbet af kort tid i finans verdnen . . . vi mangler stadig at finde sorteper . . . flere banker og andre finanseringspartnere er bukket under, se link Børsen Business Net - Fakta: Subprime-krisens største ofre, men der ligger et alvorligt skadet og synkefærdigt hangarskib et sted derude "USS Sorteper" . . . find det, og der kan skabes tillid mellem bankerne igen.

Gorrion 19th August 2007 01:58 PM

Market turmoil 'set to continue'
 
BBC NEWS | Business | Market turmoil 'set to continue'

Gorrion 19th August 2007 02:49 PM

har lagt dette link under finansering (forum), men syntes det har relavans til denne tråd også. håber der er ok.

Børsen Business Net - De korte renter falder - de lange stiger

Gorrion 19th August 2007 06:35 PM

BBC NEWS | Business | Market jitters and your pocket

HusMedHave 19th August 2007 07:20 PM

Jeg skal love for at aktiespekulanterne har haft noget at tænke på her den seneste uge. Kunne godt forestille mig at de mest pessimistisk anlagte typer har solgt ud af aktierne i en fart med store tab til følge.

Hvad kan vi lære af det? - Jo, ligesom på boligmarkedet skal man også på aktiemarkedet have is i maven og ikke bryde sammen ved selv den mindste tegn på modgang. ;)

Er lidt bekymret for Thomas; vi har ikke hørt fra ham siden "finanskrisen" begyndte. Med hans sortsyn er jeg alvorligt bange for at han har gjort noget dumt ...

Kan selvfølgelig også være at han har et liv ved siden af eller måske er han bare træt af at gentage sig selv. Kan også være han er kravlet i et hul da det viste sig at tingene ikke helt udviklede sig som han havde forudsagt. Under alle omstændigheder træder jeg da ham ikke over tæerne med denne post, da han har sat mig på ignore ;)

Gorrion 19th August 2007 11:28 PM

Børsen Business Net - Nationalbanken følger fortsat krisen tæt
Børsen Business Net - Finanstilsyn følger banker opmærksomt

Gorrion 20th August 2007 01:16 PM

Australien truer med lov om risikable lån
 
Australien truer med lov om risikable lån


Australiens finansminister ser sig nødsaget til kraftigt at tilråde de enkelte stater på kontinentet, at de helt stopper med at låne ud til folk med dårlig kreditværdighed, de såkaldte subprime-lån. Ellers laver han loven om.

Sælg til realistiske priser, istedet for at bruge matador penge.

Gorrion 20th August 2007 01:36 PM

Finanskrise presser verdensøkonomien. der er en reel risiko for en recession i USA
 
20-08-2007 07:15

Både den amerikanske centralbank og flere store finanshuse frygter nu, at den verdensomspændende kreditkrise i sidste ende påvirker den fundamentale tilstand på verdensøkonomien.

Hidtil har danske såvel som udenlandske eksperter fastholdt, at der alene er tale om en finansiel krise, der ikke har realøkonomiske konsekvenser. Fredag sænkede den amerikanske centralbank, Fed, diskontorenten, for at hjælpe markedet.

Også en række større finanshuse Børsen har talt med frygter nu en reel økonomisk afmatning.

Nøglen er det tillidssvigt hos de amerikanske forbrugere, der har holdt hjulene kørende i den globale økonomi. Klapper amerikanerne tegneboget samme, ser det for alvor sort ud.

"Nu går folk i panik, for aktier er faldet 10 pct. - men det er jo ingenting! Det kan du dårligt se på en langsigtet graf. Først nu er markedet ved at forstå, at det stikker dybere. Jeg mener, at der er en reel risiko for en recession i USA, så får vi et kursfald på op mod 40 pct." siger aktiestrateg Albert Edwards fra Dresdner Kleinwort.

Finanskrise presser verdensøkonomien

Gorrion 20th August 2007 01:40 PM

Subprime-krise lukker ny hedgefond
 
Subprime-krise lukker ny hedgefond


sammenslutningen af tyske sparekasser er kommet banken til undsætning med en kredit på gigantiske 17,3 mia. euro. :eek:


Al tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 06:33 PM.

Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.