Boligdebatten.dk

Boligdebatten.dk (http://www.boligdebatten.dk/index.php)
-   Økonomi (http://www.boligdebatten.dk/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Største økonomiske krise siden anden verdenskrig (http://www.boligdebatten.dk/showthread.php?t=538)

Gorrion 31st October 2007 10:45 AM

Der er oprettet en version 2.0 af denne tråd.

Klik:http://www.boligdebatten.dk/generelt...ion-2-0-a.html

Gorrion 5th June 2018 11:00 AM

Det er ved at være en del år siden jeg har været på Boligdebatten, sjovt at se de gamle tråde om den økonomiske/finansielle krise stadig ligger her. Håber alle har det godt og nyder den flotte sommer vi har lige nu. Mvh Gorrion. :)

Vymer 6th June 2018 11:09 AM

De er stadigvæk relevante da Euroen er en af hovedgrundene til problemerne.

Check bare Italien. Mere finansiel disciplin på statsfinanserne end Tyskland siden 2000. Men økonomien går værre.

Eurozone Primary Fiscal Balance


Italy’s Slow-Motion Euro Train Wreck: Nouriel Roubini & Brunello Rosa

Gorrion 10th June 2018 09:02 PM

Der er stadig store problemer i flere EURO lande, derom ingen tvivl....Jeg har dog lige sat foden inden for igen da der meget hurtigt kan komme en ny og omfattende trussel for verdensøkonomien, men jeg tror flere allerede er klar over det. Hvis en handelskrig bryder ud for fuld kraft så vil USA's økonomi styrtbløde, og oven på USA's skattelettelser vil det blive håbløst for USA at leve op til sine forpligtigelser både internationalt og nationalt, og det i et målestok vi nok aldrig har set før.
Samtidigt er jeg ret sikker på at Demokraterne overtager flertallet i kongressen til November og de har også en mulighed for at får et overtal i senatet. Dertil "uanset udfaldet i senatet" så vil Mueller færdigøre sin efterforskning (mit gæt lige efter Nytår) og jeg er ret sikker på at den vil være yderst skadelig for Trump!.
Hvis der ellers er nogen form for lov og ret tilbage i Washington så vil Trump blive sat for en rigsret og fjernet fra magten og vil med stor sandsynlighed blive imødeset med et hav af retsforfølgelse efterfølgende. Det er helt sikkert USA der kommer til at blive ramt hårdest af en evt. ny recession dog kan det være at den ikke spreder sig lige så meget som i 2008 (2007). Kort sagt, hold på hat og briller, for det kan gå stærkt fra nu af!.

BenjaminHE 10th June 2018 10:02 PM

Det er en spændende tid vi går i møde, jeg tror ikke på handelskrig. Hvorfor kan USA ikke ride stormen af, selvom Trump bliver stillet til ansvar? Er den private gæld stukket af?

EU står virkelig også med store gældsposter...

Gorrion 10th June 2018 10:25 PM

Skulle der ikke udbryde handelskrig, så er situationen selvfølgelig meget bedre for verdensøkonomien, men især USA, som faktisk har godt gang i økonomien lige nu, men som dog stadig har en astronomisk gæld. Handelskrigen er dog startet så småt...så nu må vi se.

Jeg er 100% sikker på at Trump er dybt involveret med Putin og alt hvad der foregik i 2016 valgperioden, derudover vil årtiers kriminel adfærd af Trump (og hans familie) komme frem i lyset.
Men vi skal huske på at det åbenbart er lykkedes Trump at "nærmet" hjernevaske 25% - 30% af den amerikanske befolkning og af disse er en stor del yderst højrefløjs radikaliseret, og det er grupperinger som jeg frygter er klar til at gøre hvad som helst for at beskytte Trump, også selvom alle beviserne mod Trump er meget klare og bygger på fakta.
Meget tyder på at USA er så splittet at de kan finde på at ryge i hovedet på hinanden når Trump skal stilles til ansvar.

BenjaminHE 11th June 2018 06:08 AM

Der blev linket til en tysk dokumenter der undersøgte billån i USA, der gives masser af lån uden undersøge af kredit evne. Og disse kreditter blev forsikret på kryds og tværs.
Som jeg så det kunne dette sagtens starte en lavine, når man opdager at skyldnerne ikke har tøj på.

olebole2 13th June 2018 03:42 AM

Ja, det er spændende tider,

https://www.zerohedge.com/news/2018-...ubble-policies

https://www.zerohedge.com/news/2018-...t-it-means-you

World Debt Clocks

Gorrion 12th April 2019 07:51 PM

Man kan vist godt tillade sig at bruge "krigs" retorikken igen når vi snakker om den politiske situation i USA!. Faktum er at USA lige nu befinder sig i en rigtig politisk borgerkrig hvor Republikanerne og Trump nu åbenlyst underminere og angriber demokratiet og den Amerikanske forfatning!. Splittelse i det Amerikanske samfund kan hurtigt udvikle sig blodigt! for hadet og spliden er virkelig dyb, og Trump har givet blod på tanden for de mest ekstreme højreradikale grupperinger i USA, og tilsyneladende passer det fint for republikanerne. Mueller's report er blevet konfiskeret af Trump's nye AG William Barr på en sådan måde at USA mere og mere ligner et diktatur!. Der skrives historie i USA lige nu, og det kan gå grueligt galt "når som helst". Håbet er dog vagt med Demokraternes massive sejer ved midtvejsvalget, og de har siden den 20 Januar kridtet en ny bane op!. Brikkerne ser ud til at være sat og slagets gang i kongressen skal for alvor til at begynde for USA! imod landets tyran Donald J Trump !.

olebole2 9th June 2019 10:19 PM

Det er russernes og kinesernes skyld det hele, ja og mexicanerne med for den sags skyld - det siger Trumpeten nemlig selv :-)


Al tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 07:47 PM.

Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.