Gå tilbage leveret af  Boliga logo    
Boligdebatten.dk   Boligdebatten.dk > Politik og Økonomi > Politik
Opret bruger OSS Søgning Dagens indlæg Marker alt som læst


Svar
 
Emne værktøjer Visningsmåde
  #1 (permalink)  
Gammel 27th October 2012, 06:17 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Dec 2009
Indlæg: 2,082
Standard Global Spring

Guest Post: The Global Spring | ZeroHedge
Besvar med citat
  #2 (permalink)  
Gammel 29th October 2012, 10:27 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Feb 2010
Indlæg: 1,519
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af olebole2 Se indlæg
Tyler Durden skriver i "The Global Spring" at verdens-revolutionen mod den internationale elite af stinkende rige er lige om hjørnet; endda illustreret med et digt af Guns and Roses:

My hands are tied
The billions shift from side to side
And the wars go on with brainwashed pride
For the love of god and our human rights
osv.

"Vi er er simpelthen blevet skubbet for langt ud i globalt livegenskab," skriver Tyler Durden. "Hvad vi er vidne til er utroligt, det er ikke blot en ændring i den måde, at et eller to lande eller endda en specifik region af verden fungerer. Nej, hvad vi er ved at være vidne til er en komplet forvandling globalt, en ændring, som jeg tror vil blive utrolig positiv og i sidste ende befri menneskeheden som art fra de sindets lænker, som binder os. Internettet har givet os mulighed for at forbinde med hinanden på en måde, som aldrig før har været mulig, og dette redskab har tilladt os at sprænge gennem den globale elite løgne, der desperat forsøger at hænge på med at kontrollere."

Dette er ikke særlig original tænkning. Det er let at se Jean-Jacques Rousseau's spøgelse gå gennem Europa: "Mennesket er født frit, og det er overalt i lænker", som han skrev i "Den sociale kontrakt" fra 1762. Han blev den Franske Revolutions teoretiker, som Marx og Engels var den socialistiske revolutions teoretikere.

Den sociale kontrakt gjorde folkeviljen til den øverste lov, og var dermed et varsel om den franske revolution. En revolutionær lovtekst fra 1791 lød: "Der er ikke længere nogen sammenslutning indenfor staten, der er intet andet end de enkelte individers interesse og almenviljen."

Rousseau's ide om at frigøre individet fra dets forpligtigelser mod slægt, landsby-fællesskab, laug og gilder, religiøse fællesskaber - og i sidste ende familie og firma - har altid haft en koloslal appel. Mennesket er tilsyneladende altid fristet til at føle, at naboens græsplæne er grønnere, man indser ikke, at når fællesskaberne forsvinder, blegner selve livets indhold for et socialt dyr, som mennesket virkelig er.

Tyler Durden mener, at de muslimske oprørere i Mellemøsten, de kinesiske demonstranter mod korruption, de Græske, Portugisiske og Spanske demonstranter mod velfærdsnedskæringer og Occupy Wall Street demonstranterne i USA er sider af samme sag - uforpligtigtet bundet sammmen af Twitter og Facebook - nemlig de fattige og undertryktes (i ånden?) oprør mod en international kleptokratisk elite, som er skabt af globaliseringen.

I virkeligheden er dette blot et en virkelighedsfjern sen-marxistisk ønskedrøm. Disse demonstrationer har blot det tilfælles, at de indtræffer nogenlunde på samme tid.

Men det er meget ungt og romantisk sammen at drømme om Verdens-revolutionen og det Retfærdige Rige, som vil opstå efter denne, medens man lytter til "Guns and Roses".

Guest Post: The Global Spring | ZeroHedge

Sidst redigeret af Praktisk Gris : 29th October 2012 kl. 10:42 AM.
Besvar med citat
  #3 (permalink)  
Gammel 30th October 2012, 09:53 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Apr 2010
Indlæg: 1,343
Standard

hm jeg ved ikke rigtigt - men internettet har da betydet rigtigt meget for debatten

ikke for at den her tråd skal handle om invandringsdebatten igen-igen, men det at folk kan kommentere og poste links nedenunder avisartikler har efter min mening gjort meget for at krakkelere det officielle positive syn på indvandringen fuldkomment - siden der er så sindsygt mange link der modbeviser indvandringens positive effekt er det blevet meget nemt at vinde multikulturalister over på en side. det er faktisk meget nemmere hvis man fanger dem på nettet end ved en samtale "i virkeligheden"

det samme gælder f.eks. for finanskrisen, hvor det er nemt "i virkeligheden" at slå det hen og lave det til en påtand-mod-påstand situation - det går ikke så godt på nettet hvor man kan dynge dem til med links
Besvar med citat
Svar


Emne værktøjer
Visningsmåde

Regler for indlæg
Du kan ikke starte nye emner
Du kan ikke svare på indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer
Du kan ikke rette dine indlæg

vB code er aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are ikke aktiv

Lignende emner
Emne Startet af Forum Svar Nyeste indlæg
Global Opvarmning skeptiks SØG LÆGE! neptun101 Off-topic 84 2nd August 2012 11:44 AM
Global opvarmning og rumvæsner neptun101 Off-topic 36 22nd August 2011 06:04 PM
Global verdensregering snart neptun101 Off-topic 10 20th November 2009 03:23 PM
Status på global olieproduktion StorPipfugl Generelt 14 23rd February 2009 10:32 PM
G7-lande skal diskutere global finanskrise gasjack Generelt 2 11th April 2008 12:51 PMAl tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 10:06 PM.Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.