Boligdebatten.dk

Boligdebatten.dk (http://www.boligdebatten.dk/index.php)
-   Politik (http://www.boligdebatten.dk/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Feminismen er den drivende kraft i den politiske korrekthed (http://www.boligdebatten.dk/showthread.php?t=19916)

madsensd 13th April 2013 11:01 PM

Citer:

Oprindeligt indsendt af sune1971 (Indlæg 298748)
Små blå piller hentyder til Viagra, for Thilo Sarrazin udstiller da om noget egen utilstrækkelighed og selvkasteration. Og her på sitet vrimler ultraliberalisterne frem under stenene og brummer "hørt" til det økonomiske dele, og racisterne brummer "hørt" til de nationalistiske og racistiske dele. Det er bare så forudsigeligt.

Ja, det er næsten lige så forudsigeligt som når de sædvanlige feminiserede vatnisser på statsforsørgelse trækker racisme kortet og kalder alle ikke-kollektivister for "ultraliberale".

madsensd 14th April 2013 08:37 AM

»I undertrykker os – I skulle skamme jer« - Politiken.dk

Praktisk Gris 14th April 2013 12:07 PM

De fleste politisk korrekte bygger følelser
 
Citer:

Oprindeligt indsendt af fonss (Indlæg 298749)
Hvor mange falder indenfor denne definition af politisk korrekthed ifølge dem som er enige i definitionen?

Af den danske befolkning mener jeg.

Jeg vil tror en 60-65%. Det er de fleste kvinder. De fleste unge mennesker, som befinder sig i uddannelses-systemet eller lige har forladt det. De fleste indvandrere vil på papiret bekende sig til sådanne holdninger.

Det er alle grupper, som i stor udstrækning støtter sig til deres følelser og er vanskeligt tilgængelige med logik og argumenter.

Praktisk Gris 14th April 2013 12:37 PM

Kvinder bliver foretrukket fordi de er kvinder
 
Citer:

Oprindeligt indsendt af madsensd (Indlæg 298796)

Jeg er sikker på at kvinder ofte bliver foretrukket fremfor mænd som mellemledere og også til egentlig ledende stillinger. Jeg kan ikke bevise det, vi får det aldrig at vide, men jeg tror det.

Det er som regel sådan at human resources konsulenterne finder måske omkring 3-4 emner blandt ansøgerne, som de mener er kvalificerede. Derefter er det op til lederne i den pågældende afdeling, hvem de bedst kan lide, og hvad de mener om kemien.

Jeg er sikker på at store firmaer har en mere eller mindre defineret personalepolitik, der siger, at der skal så og så mange kvinder og anden etnisk oprindelse i ledende stillinger. De frygter at hvis de ikke kan fremvise et passende antal kvinder, som repræsenterer firmaet, vil de blive opfattet som et stift og gammeldags firma, og det kan gå ud over salget. De vil aldrig indrømme en sådan dagsorden, de vil blot fortælle os den og den fik stillingen, fordi hun var den bedst kvalificerede - punktum.

Mænd er rivaliserende, og en leder vil ofte dybt i sit sind opfatte andre mænd - på næsten hans egen alder og med relevante erfaringer - som potentielle rivaler, der drømmer om karriere på hans bekostning. Derfor kan en leder blive fristet til at foretrække en kvinde til stillingen, idet han ikke på samme måde vil føle sig udfordret af en kvinde.

Som Freud skrev, alt hvad mænd gør er dybest set for at vinde kvinders kærlighed, det er virkelig vestlige mænd i en nøddeskal. Mænd elsker kvinder. Jeg har set ledere, som har benyttet personalepolitikken og den magt, som de havde i organisationen, til at omgive sig med kvinder, som var afhængige af ham, som Charlie i Charlie's Angels

Praktisk Gris 16th April 2013 12:24 PM

Kvinder er fra Venus og Mænd er fra Mars
 
Den norske Harald Ela har lavet en fremragende dokumentar om "Det norske Ligestillings paradoks", nemlig dette at Norge er et fuldkommen frit samfund, enhver kan gøre hvad de vil. Man antager at mænd og kvinder er fuldkommen ens bortset fra udseendet, de vælger fuldkommen frit, men alligevel vælger kun 10% kvinder tekniske fag og så godt som ingen mænd vælger typiske kvindefag.

Dokumentaren tager omkring 40 min., så det er nok klogt at lave kaffe først.Norge blev i 2008 kåret som det mest lige land i Verden.Harald Ela interwier Catrine Egeland og Jørgen Lorenzen fra nogle kønsforskningsinstitutter på Oslo Universitet. De bruger sådanne argumenter som at "det er gammeldags at forske i den slags", "de fleste mennesker mener ikke der er forskelle mellem kønnene" og "der er ikke plads til biologi i min forskning". De Norske Universitets forskere mener at forventningerne til barnet er alt-afgørende.En tidligere ligestillingsminister, Kristin Mile, fortæller at kampagner for mænd i kvindefag giver meget ringe effekt, det hjælper nogle få år, og derefter falder forholdene tilbage til de tidligere tal.

Kvinder fortæller at det de synes, det er kedeligt at arbejde med tekniske ting, de vil arbejde med mennesker og tale med mennesker.

Camilla Schreiner har undersøgt mænds og kvinders holdninger i 20 lande. Intet viser at mænd og kvinder er ens bortset fra udseendet.

Den amerikanske professor Lippa har modtaget 20.000 svar fra hele Verden på sin undersøgelse, som alle bekræfter at mænd er interesseret i tekniske ting, og kvinder er mere sociale.

Trond Disendt fra et Hospital i Oslo har ladet helt små børn på omkring et år vælge mellem 10 forskellige legetøj, som var typisk pigelegetøj og typisk drengelegetøj, og det viste en helt klar tendens til at drenge foretrak drenge-ting og piger foretrak dukker og lignende.Den engelske forsker Simon Baron-Cohen fra Trinity College i Cambridge har eksperimenteret med nyfødte. Og det viste sig at nyfødte piger så længere tid på ansigter end nyfødte drenge, og nyfødte drenge så længere tid på mekaniske ting end nyfødte piger.

Fra fødslen har nyfødte forskelligt testoron-niveau, og han mener at det er afgørende for den køns-betingede forskel i hjernen.

Professor Anne Campell på et andet engelsk universitet mener, at udviklingen har gjort mænd og kvinder forskellige. Hun bygger på Darwins teori. Det har vist sig fordelagtigt for kvinder at undgå konfrontationer og undgå at blive udstødt af gruppen.

Engelske forskere er tilsyneladende på kollisions kurs med norske forskere.

Brainwash 1:7 - The Gender Equality Paradox on Vimeo

Praktisk Gris 19th April 2013 06:48 AM

Feminismen vil gøre kvinder og mænd ens
 
I Kina og har jeg ofte hørt den bemærkning fra kinesere, at vestlige mænd er alt for interesserede i kvinder. De synes ikke at det er helt naturligt at mænd er så interesserede i kvinder.

Vestlige mænd higer efter at udrette præstationer - grundlæggende og ubevidst for at fremstå værdige til at vinde kvinders kærlighed. Det er deres livs projekt.

En mand er rivaliserende af natur. Derfor måler han sig mod andre mænd. Vestlige mænd elsker ikke andre mænd, men de kan føle sympati og respektere og værdsætte hinanden.

En mand føler en dyb usikkerhed om, hvorvidt hans livs projekt - altså at vinde kvinders kærlighed - vil lykkes eller ikke.

En sådan dyb og fundamental frygt kan ikke erkendes bevidst, og derfor viser den sig som et uforklarligt higen mod at opnå noget, at skabe noget, at gøre en forskel, en rastløshed og en nysgerrighed, som kun kan forklares med henvisning til det ubevidste, hvortil den er fortrængt.

Det er denne tvangsprægede side af mænds arbejde, der har resulteret i, at tekniske opfindelser og kulturel skabelse stort set har været en mandlig aktivitet i hele den Vestlige civilisations historie.

En sådan tvangspræget stræben efter præstationer er i almindelighed ikke til stede hos kvinder. De vil ofte føle at de hviler i sig selv, at de er attråværdige blot fordi de kvinder, og derfor har de ikke behov for en sådan rastløs søgen og stræben.

Dette er den spændig mellem de to køn, som har været drivkraften i udviklingen af den vestlige civilisation, og dette er den egentlige forklaring på, hvorfor den industrielle revolution slog igennem i Europa og ikke andre steder.

Song dynasty var en meget kreativ periode i Kinas historie. De opfandt både papirpenge og fremstilling af jern ved hjælp af de billige koks istedet for trækul. De brugte det i nogen tid og så forsvandt det igen. De lavede den berømte statue af jern.

Englænderne opfandt fremstilling af jern baseret på koks langt senere, men på grund af de vestlige mænds rivalisering og nysgerrighed og rastløshed fulgte straks en stribe af nye opfindelser baseret på billigt jern, dampmaskinen, spindemaskinen, jernbaner, dampskibe og meget mere.

Feminismen vil gøre mænd og kvinder ens, og dermed fjerne den spænding mellem mænd og kvinder og mellem mænd indbyrdes, som hidtil har været drivkraften i den vestlige civilisation. Det er den mest dødelige trussel mod Vesten, som vi indtil nu har stået over for.

Feminisme og politisk korrekthed

madsensd 21st April 2013 06:09 PM

Fra feminisme til favorisme | Information

JakobC 21st April 2013 09:49 PM

Hej,

Jeg har arrangeret en herrefrokost, hvor vi netop får mulighed for, at frit diskutere emner som dette. Kom og vær med, der er stadig plads til flere.
Læs mere på MANDdag | - for mænd.
Hilsen

Jakob

Skyblue 21st April 2013 10:17 PM

Citer:

Oprindeligt indsendt af Praktisk Gris (Indlæg 299496)
I Kina og har jeg ofte hørt den bemærkning fra kinesere, at vestlige mænd er alt for interesserede i kvinder. De synes ikke at det er helt naturligt at mænd er så interesserede i kvinder.

Vestlige mænd higer efter at udrette præstationer - grundlæggende og ubevidst for at fremstå værdige til at vinde kvinders kærlighed. Det er deres livs projekt.

En mand er rivaliserende af natur. Derfor måler han sig mod andre mænd. Vestlige mænd elsker ikke andre mænd, men de kan føle sympati og respektere og værdsætte hinanden.

En mand føler en dyb usikkerhed om, hvorvidt hans livs projekt - altså at vinde kvinders kærlighed - vil lykkes eller ikke.

En sådan dyb og fundamental frygt kan ikke erkendes bevidst, og derfor viser den sig som et uforklarligt higen mod at opnå noget, at skabe noget, at gøre en forskel, en rastløshed og en nysgerrighed, som kun kan forklares med henvisning til det ubevidste, hvortil den er fortrængt.

Det er denne tvangsprægede side af mænds arbejde, der har resulteret i, at tekniske opfindelser og kulturel skabelse stort set har været en mandlig aktivitet i hele den Vestlige civilisations historie.

En sådan tvangspræget stræben efter præstationer er i almindelighed ikke til stede hos kvinder. De vil ofte føle at de hviler i sig selv, at de er attråværdige blot fordi de kvinder, og derfor har de ikke behov for en sådan rastløs søgen og stræben.

Dette er den spændig mellem de to køn, som har været drivkraften i udviklingen af den vestlige civilisation, og dette er den egentlige forklaring på, hvorfor den industrielle revolution slog igennem i Europa og ikke andre steder.

Song dynasty var en meget kreativ periode i Kinas historie. De opfandt både papirpenge og fremstilling af jern ved hjælp af de billige koks istedet for trækul. De brugte det i nogen tid og så forsvandt det igen. De lavede den berømte statue af jern.

Englænderne opfandt fremstilling af jern baseret på koks langt senere, men på grund af de vestlige mænds rivalisering og nysgerrighed og rastløshed fulgte straks en stribe af nye opfindelser baseret på billigt jern, dampmaskinen, spindemaskinen, jernbaner, dampskibe og meget mere.

Feminismen vil gøre mænd og kvinder ens, og dermed fjerne den spænding mellem mænd og kvinder og mellem mænd indbyrdes, som hidtil har været drivkraften i den vestlige civilisation. Det er den mest dødelige trussel mod Vesten, som vi indtil nu har stået over for.

Feminisme og politisk korrekthed

Jeg skal ikke gøre mig klog på de genetiske forskelle på kinesere og vesterlændinge, men den økonomiske forklaring på vestens fremgang og kinas nedtur (de var langt foran os i 1400tallet), er at der i europa var meget mere konkurrence. I Kina ku man fra centralt hold beslutte at man ikke ville anvende skydevåben selvom man havde opfundet dem. I europa ku man jo bare lade være, men før end siden kom naboen med det...

Kina nåede muligvis til amerika, de nåede ihvertfald til sydafrika, og så tog de hjem, fordi kejseren ikke gad mere..

Konkurrence er da shit. Ikke som i krig, men som i motivation :)

Praktisk Gris 22nd April 2013 03:16 AM

Kvindelige politikere bliver valgt, fordi de er kvinder.
 
Citer:

Oprindeligt indsendt af madsensd (Indlæg 299663)

Når et valg nærmer sig, vil kvindelige vælgere erklære, at en ting er sikkert, de vil stemme på en kvinde.

Dette forhold er årsag til, at mange politiske partier nu om dage har kvinder som formænd. Det store flertal af kvindelige vælgere er nemlig ikke interesseret i politiske detaljer eller indviklede politiske teorier; de vil blot stemme på en kvinde, som repræsenterer de bløde kvindelige værdier og de korrekte feministiske holdninger. Da kvinder udgør mere end halvdelen af vælgerne, føler de politiske partier, at de må opsamle disse stemmer ved at have kvinder som forgrundsfigurer.

Med Lene Espersens udnævnelse til konservativ partileder er 57% af Folketingets partiledere nu kvinder. Det er en kraftig overrepræsentation i forhold til, at kun 37% af de folketingsmedlemmer, som lederne rekrutteres fra, er kvinder. Dette forhold afspejler netop partiernes ønske om at tiltrække de feministiske stemmer.

Steffen Moses skriver i Børsen:

Professor: Thorning kun til tops fordi hun er kvinde

Havde Helle Thorning-Schmidt (S) været en mand, var hun ikke kommet i nærheden af statsministerposten. Så hård lyder beskyldningen fra professor ved Københavns Universitet Hans Bonde.

Det er helt umuligt at forestille sig, at en mand med så pauvre erfaringer og så lidt hærdning af succes og nederlag kunne blive statsminister.

Også sundhedsminister Astrid Krag (SF), miljøminister Ida Auken (SF) og socialminister Karen Hækkerup (S) antages at være udpeget alene på baggrund af deres køn.


Professor ved Institut for Idræt Hans Bonde har skrevet en kronik i Information:

Fra feminisme til favorisme

For første gang i verdenshistorien har man indført et princip om forfremmelse for en gruppe, der performer svagt. Jo svagere, der performes, jo flere skal forfremmes. Via favoriseringer af kvinder skal der nu skabes ’kønsbalance’ med henblik på ’fair’ andele til de to køn inden for forskellige sektorer såsom politik, arbejdsliv, kulturliv, universiteter og elitesport.

Inden for det politiske liv er der udviklet en symbolpolitik gennem normen om, at nye regeringer skal sigte mod ’ligelig kønsfordeling’, hvilket aktuelt har medført et antal relativt uerfarne, unge og blonde kvindelige ministre som sundhedsminister Astrid Krag (SF), miljøminister Ida Auken (SF) og socialminister Karen Hækkerup (S) i regeringen Thorning-Schmidt, hvor i øvrigt statsministeren selv landede på højeste politiske niveau uden kvalificerende erhvervs-, folketings- eller ministererfaring.

Også på universiteter som Aarhus og København indføres der regler om kønsrepræsentation, der bygger på, at institutter og fakulteter skal forgyldes med millionbonusser, hvis de ansætter kvindelige lektorer og professorer. Herved tilsidesætte s fagligheden, mænd diskrimineres og kvinder reduceres til svage ansatte, der paternalistisk skal hjælpes med at blive professorer af universiteternes grand old men.

Her kan nævnes et par eksempler fra landets største arbejdsplads, Københavns Kommune: 1) Forsøget på i 2010 at indføre et princip om, at topledere skulle have personlige bonusser, hvis de ansatte kvindelige ledere inden for deres ressort. 2) Kommunens Charter for flere kvinder i ledelse, hvor målet er 40 procent deltagelse af det »underrepræsenterede« køn, bl.a. opnået via et væld af procedurer, herunder at undgå at »opstille mange specifikke krav til den ønskede kandidats erfaringer og kompetencer«. 3) Københavns Kommunes mange unge og relativt uerfarne kvindelige borgmestre (fem ud af syv). Fælles for både minister- og borgmesterposter er i øvrigt en form for paternalisme, hvor ældre ofte mandlige departementschefer eller direktører med årtiers erfaring på højeste politiske niveau står klar bag de funklende kvindelige politikere .

Tendensen til at skabe en kvindelig parallelverden i kulturen ses ikke kun i kravet om bedre ’kønsbalance’ som f.eks. ’Årets Kvindelige Komponist’ eller ’Årets Kvindelige Iværksætter’. Man er ved at indstifte en form for kønsopdeling, hvor der er priser for musik, og så er der priser for kvinder i musik.

Hvorfor er der også køns-adskillelse indenfor kognitive discipliner som tankesport – herunder OL i ’mind games’?

Alt i alt ser vi i nutiden stærke tendenser til, at det er feminismen selv, der indstifter kvinde/mand-polariteten som en afgørende akse i samfundet og dermed udskiller kvinden som anderledes.


Professor: Thorning kun til tops fordi hun er kvinde

Professor: Thorning blev kun S-formand, fordi hun er kvinde - Politik

Fra feminisme til favorisme | Information


Al tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 12:44 AM.

Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.