Gå tilbage leveret af  Boliga logo    
Boligdebatten.dk   Boligdebatten.dk > Politik og Økonomi > Politik
Opret bruger OSS Søgning Dagens indlæg Marker alt som læst


Svar
 
Emne værktøjer Visningsmåde
  #1 (permalink)  
Gammel 26th August 2023, 09:06 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Mar 2022
Lokation: Odense
Indlæg: 505
Standard Den amerikanske nedsmeltning

Ikke alene har den demokratiske administration rettet deres juridiske systems kanoner mod deres fjende Donald Trump, men siden Elon Musk overtog Twitter er han også kommet i krydsild.

Det amerikanske justitsministerium har torsdag anlagt sag mod Elon Musks raketfirma SpaceX for påstået ansættelsesdiskrimination mod flygtninge og asylansøgere.

SpaceX "demotiverede rutinemæssigt asylansøgere og flygtninge fra at ansøge og nægtede at ansætte eller overveje dem på grund af deres statsborgerskabsstatus" fra mindst september 2018 til maj 2022 siger justitsministeriet.

"Vor undersøgelse fandt at SpaceX undlod at tage stilling til eller ansætte asylansøgere og flygtninge retfærdigt på grund af deres statsborgerskabsstatus og udøvede, hvad der svarede til et forbud mod deres ansættelse uanset deres kvalifikationer, i strid med føderal lov," siger den assisterende justitsminister Kristen Clarke, fra justitsministeriets borgerrettighedsafdeling i en erklæring.

Musk siger at han bliver sagsøgt af politiske grunde.

Musk fremførte fredag, at før retssagen fortalte embedsmænd flere gange SpaceX at de ikke måtte ansætte udlændinge : "SpaceX fik gentagne gange at vide, at ansættelse af enhver, der ikke var fast bosiddende i USA, ville være i strid med international våbenhandelslovgivning, hvilket ville være en kriminel handling," skrev han i et opslag på X (tidligere Twitter).

Ikke alene har Biden administrationen tilladt ukontrolleret indvandring af menge hundrede tusinde subjekter fra Syd- og Mellem Amerika, de vil også give dem arbejde i nationalt følsomme positioner, antagelig på bekostning af oprindelige US borgere.

https://www.theguardian.com/science/...discrimination
Besvar med citat
  #2 (permalink)  
Gammel 26th August 2023, 09:46 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Nov 2014
Indlæg: 7,874
Standard

DEI og national sikkerhed der støder sammen. Og DEI vinder.

Jeg har oplevet flere eksempler på møder med amerikanske virksomheder hvor en eller flere personer er spejlblanke. Netop fordi de ingen evner eller viden har, men er ansat på andre "kvalifikationer".

At man sagsøger SpaceX over dette er helt til grin. Det er idiotisk nok alle andre steder. Man er også ved at udskifte voldsom i luftvåbnet. Der skal hvide være en minoritet, uanset evner. Højesteret i USA har ellers for relativt nyligt dømt universiteterne ulovligt i deres diskrimination af asiater og hvide i forhold til sorte og latinoer der kom ind på meget lavere snit.

Det er bogstaveligt talt racisme gemt bag DEI og lignende.

Sidst redigeret af Dahl : 26th August 2023 kl. 09:52 AM.
Besvar med citat
  #3 (permalink)  
Gammel 26th August 2023, 09:57 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Aug 2014
Indlæg: 1,580
Standard

Nu virker retssagen mod Trump reelt at være på baggrund af et amatør forsøg på et statskup.
Udført som en egendomsmægler ville gøre den slags.

Problemet er selvfølgeligt at deres retssystem ikke er beregnet til at retsforfølge eliten og derfor er virkeligt ineffektivt.
Besvar med citat
  #4 (permalink)  
Gammel 16th September 2023, 12:18 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Mar 2022
Lokation: Odense
Indlæg: 505
Standard Trump interviewed af Megyn Kelly i SiriusXM

USA "har en sidste chance", hvilket gør præsidentvalget i 2024 til "det vigtigste valg, vi nogensinde har haft," sagde han.

"Valget i 2024 bliver det vigtigste i amerikansk historie," - "Amerika er i hastig tilbagegang, og genvalg af ham ville give landet en sidste chance for at vende udviklingen."

"Vores land går ad helvede til. Vores land går under," sagde han. "Vi er en nation i alvorlig tilbagegang, og jeg tror, jeg kan vende det meget hurtigt."


Trump bliver interviewet af den tidligere Fox News vært Megyn Kelly

Han sagde om Biden: "Se, han er en forfærdelig præsident. Vores land går ad helvede til", "Jeg så ham i går, han kunne ikke sætte to sætninger sammen, han kan ikke tale," "Det er ikke om alder, det er om kompetence."

Trump fastholdt endnu en gang sin uskyld i forhold til de fire straffesager, han står over for, herunder føderale anklager for angiveligt forkert håndtering af følsomme nationale dokumenter efter at have forladt embedet. "Jeg gjorde intet forkert, fordi jeg falder ind under loven om præsidentens optegnelser. Fascisterne, der går efter mig, og de går ikke efter Biden, selvom han har omkring 10 gange flere dokumenter, måske mere end det," sagde han. "Jeg har lov til at have disse dokumenter."

Kelly spurgte ham, hvordan man gør valget sikkert og retfærdigt. "De bruger COVID til at snyde. De snyder alligevel, for hvordan kan du vinde valg, med åbne grænser, høje skatter, høje renter, ingen vælger-id," sagde han. "Jeg mener, at alt, hvad de gør, er ligesom aprilsnar, det er det modsatte. OK. De har en forfærdelig politik. De er kun gode til at snyde ved valg, hvis du gerne vil vide sandheden."

Han forsvarede sig også mod kritik af at han forfremmede den tidligere chef-medicinske rådgiver i Det Hvide Hus, Anthony Fauci, under COVID-19' højdepunkt. "Fauci var meget vigtig i Biden-administrationen," sagde Trump. "Han ville ikke stoppe Kina. Han ville lade alle komme ind fra Kina. Jeg stoppede det. Jeg tilsidesatte det. Jeg tilsidesatte mange af de ting, han gjorde. Han var meget mindre vigtig for mig."

En meningsmåling fra Quinnipiac University viste, at Trump fører GOP-valgkampen med 62 %, med DeSantis 12 %, Haley 5 %, Hutchinson 1 % og Christie 2 %.

Den tidligere præsident sprang den første GOP-debat over og vil meget sandsynligt springe den anden debat over senere på måneden. "Jeg vil ikke debattere med folk, som jeg fører 60 point over, for hvad er formålet med at gøre det?"

Men vi kan mene at for eller imod Trump drejer sig slet ikke om politik eller om hvorledes den amerikanske nation skal ledes. Der er meget få, som har kritiseret den faktiske politik, som han førte, da han var præsident.

Det drejer sig om følelser. For USA's mange etniske mindretal, kvinder og oprørske unge repræsenterer den tidligere præsident de modne hvide mænd, som de hader dybt i deres hjerter eller i hvert tilfælde føler stærk modvilje imod.

Modne voksne mænd elsker sjældent hinanden, men de kan respektere hinanden. For normale voksne mænd er andre mænd dybest set en slags rivaler - eller i hvert fald de er også en slags rivaler - og Trump's selvsikre maskuline fremtoning kan bringe det værste frem i nogle mænd, som i andre sammenhænge kan virke fornuftige.

https://www.youtube.com/watch?v=cJn0c7J9cjA
https://www.youtube.com/watch?v=WwN4IuWEBU8
https://www.youtube.com/watch?v=aHW7629LyiE

Sidst redigeret af Titorelli : 16th September 2023 kl. 01:25 PM.
Besvar med citat
  #5 (permalink)  
Gammel 25th November 2023, 10:03 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Mar 2022
Lokation: Odense
Indlæg: 505
Standard George Floyd's banemand hårdt såret i fængslet

The Guardian skriver:

"Derek Chauvin, tidligere politibetjent i Minneapolis, som er dømt for at have myrdet George Floyd, rapporteres at være blevet stukket af en anden indsat og alvorligt såret i et føderalt fængsel i Arizona, ifølge Associated Press (AP), som citerer en anonym kilde."

"I en erklæring fortæller agenturet, at fængslets medarbejdere straks reagerede på hændelsen og udførte "livreddende foranstaltninger", før den indsatte, som den ikke navngav, blev bragt til et hospital for yderligere behandling."

"Chauvin, 47, blev sendt til FCI Tucson fra et fængsel med maksimal sikkerhed i Minnesota i august 2022 for samtidig at afsone en 21-årig føderal dom for overtrædelse af Floyds borgerrettigheder og en 22½-årig dom for andengradsmord."

Det er velkendt at de fleste indsatte i amerikanske fængsler er sorte. Man må tænke at kriminelle sorte må være de mest hjerneblæste med hensyn til fordømmelsen af hvide politibetjente for George Floyds død. De amerikanske myndigheder må have vidst hvad der ville ske når han blev sat sammen med almindelige kriminelle, som hader politiet og især Derek Chauvin.

https://www.theguardian.com/us-news/...bbed-in-prison
Besvar med citat
  #6 (permalink)  
Gammel 17th December 2023, 10:21 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Mar 2022
Lokation: Odense
Indlæg: 505
Standard Sagen mod Rudy Giuliani

I Washington D.C. er Donald Trumps tidligere advokat Rudy Giuliani, tidligere borgmester i New York, blevet dømt til at betale en monster erstatning på 148 millioner dollar - hvilket er mere end en milliard kroner til to stemmetællere i delstaten Georgia i forbindelse med USA's præsidentvalg i 2020.De to krænkede stemmetællere fra Georgia. Foto NC Newsline

Giulianis ærekrænkelse af de to kvinder, mor og datter, består i at han har udgivet en video, som viser hvorledes de to kvinder fuskede med stemmesedlerne.

I denne anledning tonede en DR udsending til USA, en såkaldt journalist, op skærmen, ved navn Lotte Mejlhede. Hun blev spurgt om detaljerne ved denne retskendelse, og det eneste hun forklarede var budskabet om at eliten ikke skulle forulempe almindelige mennesker, ja, det var en stor bøde, men nu kunne de lære det!


Rudy Giuliani efter retssagen. Foto Hindustan Times

Ikke et ord om, hvorfor det var sådan en astronomisk monsterbøde, hvorfor fik Giuliani ikke mulighed for at forsvare sig, hvorledes var denne "jury" sammensat, var det professionelle jurister, eller en slags nævninge ting, som måske bestod af de samme typer, som fik tilkendt erstatningen. Hvorledes er bødens størrelse sammenlignet med eventuelle lignende tidligere sager? Hvorledes er detaljerne i den video, som var årsag til hele miseren? Hvorfor valgte Giuliani ikke at forsvare sig selv, han er jo advokat? Er den slags kendelser et symptom på et retsvæsen i fuld opløsning? - ja egentlig en nation i opløsning?

Hvem bekoster egentlig Lotte Mejlhedes betalte ferie i USA?

Sidst redigeret af Titorelli : 17th December 2023 kl. 10:33 AM.
Besvar med citat
  #7 (permalink)  
Gammel 17th February 2024, 12:24 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Dec 2009
Indlæg: 2,082
Standard

Besvar med citat
  #8 (permalink)  
Gammel 4th March 2024, 05:42 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Dec 2009
Indlæg: 2,082
Standard Hvad er det egentlig også Trump er dømt for ?

In Unanimous Decision, Supreme Court Rules Trump To Remain On Presidential Ballots:

The US Supreme Court has ruled in a unanimous decision that former President Donald Trump will be allowed to remain on primary and general ballots in the 2024 US election, after several states removed the former president under the 14th Amendment.

https://www.supremecourt.gov/opinion...3-719_19m2.pdf
Besvar med citat
  #9 (permalink)  
Gammel 10th March 2024, 11:09 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Mar 2022
Lokation: Odense
Indlæg: 505
Standard Tucker Carlson interviewer forfatteren til "Mao's America".

Tucker Carlson interviewer en midaldrende kinesisk husmor fra Kentucky, som har udgivet en bog, der hedder "Mao's America", hvori hun advarer amerikanerne om at lige for deres øjne finder en "full blown" marxistisk kulturrevolution sted, som har til formål at ødelægge Amerika for give magt til de dukkeførere og manipulatorer, som står bag den.Fru Xi van Fleet har den særlige kvalifikation at hun rent faktisk har oplevet en marxistisk kulturrevolution i sin ungdom i Kina fra dens fødsel i 1966 til den slumrede hen i 1976.

Da BLM oprøret startede i 2020, slog det hende at dette var præcist, hvad hun huskede fra den kinesiske kulturrevolution.

Det slog hende, at Mao's Kina brugte den samme kritiske teori, som bruges i USA i dag, den eneste forskel er at maoisterne brugte klasse i stedet for race, i deres bestræbelser for at nedbryde samfundet.

Ganske som den kinesiske kulturrevolution havde som eneste formål at øge Mao's magt, således er det eneste formål med den amerikanske kulturrevolution at give magt til de kræfter, som trækker i trådene. Der er ikke tale om at øge nogens livskvalitet.

Der er ikke tale om at de fattige, underprivilegerede og undertrykte gør oprør mod de rige og privilegerede. Mao kom fra en rig familie, fortæller hun, og dem, som står bag den amerikanske kulturrevolution er samfundets absolutte top. Der er blot tale om at en del af eliten bruger en marxistisk kulturrevolution til at få ram på en anden del af eliten.


Den kinesiske kulturrevolution. Foto The Economist

Den kinesiske kulturrevolution var mulig fordi, Mao gennem sytten år havde kontrolleret de kinesiske skoler og universiteter og havde hjernevasket de studerende, han behøvede blot at fløjte til afgang. Og i dag har kulturmarxister siden tresserne haft kontrol af de amerikanske uddannelsesinstitutioner.

Hun opfordrer amerikanerne til at erobre deres uddannelsessystem tilbage, fordi det er der, de enkeltes holdninger dannes.

Fru Xi citerer en af USA grundlæggere og stifter John Adams: "vort system, vor forfatning er lavet for moralske og religiøse folk og den vil ikke virke for andre". Forfatningen er der stadig siger hun, men menneskene er ændret.

Hun citerer George Orwell: "den, der behersker fortiden, behersker fremtiden; den, der behersker nutiden, behersker fortiden." - med en omskrivning.

Hun kritiserer skolerne, fordi de ikke har gennemført en egentlig detaljeret kritik af marxismen. Ingen i dag er i tvivl om at slaveri, livegenskab, nazisme og fascisme er dybt foragtelige, men med kommunisme ved de ikke rigtigt, mange føler at der alligevel er noget godt i dens inderste kerne, og det har de fra deres lærere, som ikke vover eller ønsker at føre kritikken helt igennem.

https://www.youtube.com/watch?v=jIay3uL17Jg

https://www.dailymail.co.uk/news/art...communism.html

Sidst redigeret af Titorelli : 10th March 2024 kl. 11:27 AM.
Besvar med citat
  #10 (permalink)  
Gammel 28th April 2024, 11:48 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Feb 2010
Indlæg: 1,519
Standard Det amerikanske demokrati i frit fald.

Justin Haskins fra the Hearthland Instistute og Rasmussen Polls har udspurgt 1000 tilfældige amerikanske vælgere i 2020 præsidentvalget i USA om deres personlige kendskab til valgsvindel. 20% bekræftede at at de selv havde foretaget - eller havde personligt kendskab til - valgsvindel.

17 % af brevvælgerne indrømmede, at de i 2020 stemte i en stat, hvor de "ikke længere er fastboende".
21 % af brevvælgerne indrømmede, at de udfyldte en stemmeseddel for en ven eller et familiemedlem.
17 % af vælgerne sagde, at de underskrev en stemmeseddel for en ven eller et familiemedlem "med eller uden hans eller hendes tilladelse".
8 % af de sandsynlige vælgere siger, at de blev tilbudt "betaling" eller en "belønning" for at stemme i 2020.
10 % af de adspurgte - ikke kun dem, der stemte via brevstemme - hævdede, at de kender "en ven, et familiemedlem, en kollega eller en anden bekendt, der har indrømmet - at han eller hun afgav en brevstemme i 2020 i en stat forskellig fra hans eller hendes faste bopæl."

https://www.thegatewaypundit.com/202...ding-one-five/

https://twitter.com/TuckerCarlson/st...rc=twsrc%5Etfw
__________________
Tre grise byggede hver sit hus, den ene af strå, den anden af pinde, den tredje og klogeste af sten. Da ulven kom, pustede han de to førstes huse omkuld, men de redderde sig ind hos deres bror, og hans hus kunne ulven ikke puste omkuld.
Besvar med citat
Svar


Emne værktøjer
Visningsmåde

Regler for indlæg
Du kan ikke starte nye emner
Du kan ikke svare på indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer
Du kan ikke rette dine indlæg

vB code er aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are ikke aktiv

Lignende emner
Emne Startet af Forum Svar Nyeste indlæg
Amerikanske infrastrukturinvesteringer Vymer Økonomi 0 23rd June 2018 06:23 AM
Den amerikanske centralbank og rentehævninger. Vymer Økonomi 0 24th December 2014 10:33 AM
til tro til det amerikanske oblikationsmarked arguila Generelt 7 17th November 2010 07:46 PM
Økonomisk nedsmeltning hcgn Generelt 188 8th April 2009 11:14 PM
US realkreditlån i nedsmeltning IvanBoesky Generelt 17 26th July 2008 07:58 AMAl tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 11:08 PM.Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.