Gå tilbage leveret af  Boliga logo    
Boligdebatten.dk   Boligdebatten.dk > Politik og Økonomi > Politik
Opret bruger OSS Søgning Dagens indlæg Marker alt som læst


Svar
 
Emne værktøjer Visningsmåde
  #1 (permalink)  
Gammel 26th August 2023, 09:06 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Mar 2022
Lokation: Odense
Indlæg: 410
Standard Den amerikanske nedsmeltning

Ikke alene har den demokratiske administration rettet deres juridiske systems kanoner mod deres fjende Donald Trump, men siden Elon Musk overtog Twitter er han også kommet i krydsild.

Det amerikanske justitsministerium har torsdag anlagt sag mod Elon Musks raketfirma SpaceX for påstået ansættelsesdiskrimination mod flygtninge og asylansøgere.

SpaceX "demotiverede rutinemæssigt asylansøgere og flygtninge fra at ansøge og nægtede at ansætte eller overveje dem på grund af deres statsborgerskabsstatus" fra mindst september 2018 til maj 2022 siger justitsministeriet.

"Vor undersøgelse fandt at SpaceX undlod at tage stilling til eller ansætte asylansøgere og flygtninge retfærdigt på grund af deres statsborgerskabsstatus og udøvede, hvad der svarede til et forbud mod deres ansættelse uanset deres kvalifikationer, i strid med føderal lov," siger den assisterende justitsminister Kristen Clarke, fra justitsministeriets borgerrettighedsafdeling i en erklæring.

Musk siger at han bliver sagsøgt af politiske grunde.

Musk fremførte fredag, at før retssagen fortalte embedsmænd flere gange SpaceX at de ikke måtte ansætte udlændinge : "SpaceX fik gentagne gange at vide, at ansættelse af enhver, der ikke var fast bosiddende i USA, ville være i strid med international våbenhandelslovgivning, hvilket ville være en kriminel handling," skrev han i et opslag på X (tidligere Twitter).

Ikke alene har Biden administrationen tilladt ukontrolleret indvandring af menge hundrede tusinde subjekter fra Syd- og Mellem Amerika, de vil også give dem arbejde i nationalt følsomme positioner, antagelig på bekostning af oprindelige US borgere.

https://www.theguardian.com/science/...discrimination
Besvar med citat
  #2 (permalink)  
Gammel 26th August 2023, 09:46 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Nov 2014
Indlæg: 7,601
Standard

DEI og national sikkerhed der støder sammen. Og DEI vinder.

Jeg har oplevet flere eksempler på møder med amerikanske virksomheder hvor en eller flere personer er spejlblanke. Netop fordi de ingen evner eller viden har, men er ansat på andre "kvalifikationer".

At man sagsøger SpaceX over dette er helt til grin. Det er idiotisk nok alle andre steder. Man er også ved at udskifte voldsom i luftvåbnet. Der skal hvide være en minoritet, uanset evner. Højesteret i USA har ellers for relativt nyligt dømt universiteterne ulovligt i deres diskrimination af asiater og hvide i forhold til sorte og latinoer der kom ind på meget lavere snit.

Det er bogstaveligt talt racisme gemt bag DEI og lignende.

Sidst redigeret af Dahl : 26th August 2023 kl. 09:52 AM.
Besvar med citat
  #3 (permalink)  
Gammel 26th August 2023, 09:57 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Aug 2014
Indlæg: 1,459
Standard

Nu virker retssagen mod Trump reelt at være på baggrund af et amatør forsøg på et statskup.
Udført som en egendomsmægler ville gøre den slags.

Problemet er selvfølgeligt at deres retssystem ikke er beregnet til at retsforfølge eliten og derfor er virkeligt ineffektivt.
Besvar med citat
  #4 (permalink)  
Gammel 16th September 2023, 12:18 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Mar 2022
Lokation: Odense
Indlæg: 410
Standard Trump interviewed af Megyn Kelly i SiriusXM

USA "har en sidste chance", hvilket gør præsidentvalget i 2024 til "det vigtigste valg, vi nogensinde har haft," sagde han.

"Valget i 2024 bliver det vigtigste i amerikansk historie," - "Amerika er i hastig tilbagegang, og genvalg af ham ville give landet en sidste chance for at vende udviklingen."

"Vores land går ad helvede til. Vores land går under," sagde han. "Vi er en nation i alvorlig tilbagegang, og jeg tror, jeg kan vende det meget hurtigt."


Trump bliver interviewet af den tidligere Fox News vært Megyn Kelly

Han sagde om Biden: "Se, han er en forfærdelig præsident. Vores land går ad helvede til", "Jeg så ham i går, han kunne ikke sætte to sætninger sammen, han kan ikke tale," "Det er ikke om alder, det er om kompetence."

Trump fastholdt endnu en gang sin uskyld i forhold til de fire straffesager, han står over for, herunder føderale anklager for angiveligt forkert håndtering af følsomme nationale dokumenter efter at have forladt embedet. "Jeg gjorde intet forkert, fordi jeg falder ind under loven om præsidentens optegnelser. Fascisterne, der går efter mig, og de går ikke efter Biden, selvom han har omkring 10 gange flere dokumenter, måske mere end det," sagde han. "Jeg har lov til at have disse dokumenter."

Kelly spurgte ham, hvordan man gør valget sikkert og retfærdigt. "De bruger COVID til at snyde. De snyder alligevel, for hvordan kan du vinde valg, med åbne grænser, høje skatter, høje renter, ingen vælger-id," sagde han. "Jeg mener, at alt, hvad de gør, er ligesom aprilsnar, det er det modsatte. OK. De har en forfærdelig politik. De er kun gode til at snyde ved valg, hvis du gerne vil vide sandheden."

Han forsvarede sig også mod kritik af at han forfremmede den tidligere chef-medicinske rådgiver i Det Hvide Hus, Anthony Fauci, under COVID-19' højdepunkt. "Fauci var meget vigtig i Biden-administrationen," sagde Trump. "Han ville ikke stoppe Kina. Han ville lade alle komme ind fra Kina. Jeg stoppede det. Jeg tilsidesatte det. Jeg tilsidesatte mange af de ting, han gjorde. Han var meget mindre vigtig for mig."

En meningsmåling fra Quinnipiac University viste, at Trump fører GOP-valgkampen med 62 %, med DeSantis 12 %, Haley 5 %, Hutchinson 1 % og Christie 2 %.

Den tidligere præsident sprang den første GOP-debat over og vil meget sandsynligt springe den anden debat over senere på måneden. "Jeg vil ikke debattere med folk, som jeg fører 60 point over, for hvad er formålet med at gøre det?"

Men vi kan mene at for eller imod Trump drejer sig slet ikke om politik eller om hvorledes den amerikanske nation skal ledes. Der er meget få, som har kritiseret den faktiske politik, som han førte, da han var præsident.

Det drejer sig om følelser. For USA's mange etniske mindretal, kvinder og oprørske unge repræsenterer den tidligere præsident de modne hvide mænd, som de hader dybt i deres hjerter eller i hvert tilfælde føler stærk modvilje imod.

Modne voksne mænd elsker sjældent hinanden, men de kan respektere hinanden. For normale voksne mænd er andre mænd dybest set en slags rivaler - eller i hvert fald de er også en slags rivaler - og Trump's selvsikre maskuline fremtoning kan bringe det værste frem i nogle mænd, som i andre sammenhænge kan virke fornuftige.

https://www.youtube.com/watch?v=cJn0c7J9cjA
https://www.youtube.com/watch?v=WwN4IuWEBU8
https://www.youtube.com/watch?v=aHW7629LyiE

Sidst redigeret af Titorelli : 16th September 2023 kl. 01:25 PM.
Besvar med citat
Svar


Emne værktøjer
Visningsmåde

Regler for indlæg
Du kan ikke starte nye emner
Du kan ikke svare på indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer
Du kan ikke rette dine indlæg

vB code er aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are ikke aktiv

Lignende emner
Emne Startet af Forum Svar Nyeste indlæg
Amerikanske infrastrukturinvesteringer Vymer Økonomi 0 23rd June 2018 06:23 AM
Den amerikanske centralbank og rentehævninger. Vymer Økonomi 0 24th December 2014 10:33 AM
til tro til det amerikanske oblikationsmarked arguila Generelt 7 17th November 2010 07:46 PM
Økonomisk nedsmeltning hcgn Generelt 188 8th April 2009 11:14 PM
US realkreditlån i nedsmeltning IvanBoesky Generelt 17 26th July 2008 07:58 AMAl tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 03:18 AM.Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.