Gå tilbage leveret af  Boliga logo    
Boligdebatten.dk   Boligdebatten.dk > Boligdebatten > Selvsalg
Opret bruger OSS Søgning Dagens indlæg Marker alt som læst


Svar
 
Emne værktøjer Visningsmåde
  #1 (permalink)  
Gammel 13th March 2018, 10:11 AM
Junior Member
 
Registreringsdato: Mar 2018
Indlæg: 1
Question Gode råd til salg af landejendom

Kære Boligdebatten,

Jeg har denne landejendom i Sønderjylland, som jeg gerne vil have solgt - Lige nu kører jeg med Estate i Sønderborg som mægler, men da der simpelt hen ikke sker noget, har jeg også begivet mig ud i selv at skabe opmærksomhed omkring boligen ved annoncer på DBA, Facebook og Google samt et par video annoncer. Nogle af disse annoncer har også kørt i Tyskland, da det også er et oplagt sted at markedsføre ejendommen Det hjælper dog ikke særlig meget, udover at der er kommet en lille stigning i visninger af boligen på Estate.dk.

Ejendommen er at finde på både Boligsiden.dk og Boliga. Liggetiden nærmer sig et år, og der må meget gerne snart til at ske noget mere, så derfor vil jeg høre, om der er nogle gode råd at hente herinde?

God tirsdag.

Med venlig hilsen,
Oldenor

Opslag på EstateBOLIGBESKRIVELSE
Til ejendommen hører ca. 11 tønder land, der er beliggende rundt om ejendommen og direkte ned til Oldenor. Til ejendommen hører ligeledes et lille skovareal med direkte adgang til Als Fjord. En ejendom for naturelskere med mulighed for hestehold, der er bla. etableret en ridesti i området. Til inspiration for jægeren befinder der sig masser af ænder, fasaner, gæs, råvildt, harer i området, ejendommen har en størrelse der gør jagt lovligt på ejendommen. For lystsejleren er der kun 150M til Dyvig bådelaug, eller 150M til egen bådebro i Oldenor bugt eller kun ca. 400-500 meter, hvis du vil nyde et lækkert måltid på Dyvig badehotel. Den tilhørende lille granskov lige ved siden af huset grænser direkte ned mod Oldenor vig (hav) hvor der er mulighed for opsættelse af egen bådebro. Direkte adgang til den ca. 60km lange Als-sti med shelters og prægtige udsigtspunkter, samt E-govl som fører til Mejlsvig. Der er p.t. en pagtindtægt på ca. 14 tkr. for jorden. Selvom om man fornemmer at man er langt ude på landet, er der kun ca. 3.5km til Nordborg hvor der er skole, indkøbsmuligheder mv. Til ejendommen hører en lade med mange anvendelsesmuligheder. Stort udhus med bla. indbygget overdækket terrasse og redskabsrum, som også kunne benyttes forskellige andre formål. Laden er bygget i 1942, resten af bygningen er renoveret i ca. 1975, hvor der er dobbeltmuret, godt solidt byggeri med fine materialer - boligen er udvidet/udbygget i 1986, denne del af bygningen er indrettet således at den kunne anvendes til udlejning, der er således egen indgang, gang, badeværelse, køkken, 2 værelser, igen kvalitetshåndværk og materialer. Køkkenet er totalt renoveret for omkring 12 år siden, fineste materialer granitbordplader, og massive egetræs-indretninger, og fossil klinkegulv. I den store stue er der uforstyrret panorama-udsigt direkte mod Oldenor sø, i stuen er der også en brændeovn.

En ejendom med utroligt mange muligheder (jagt/heste/sejlads/udlejning/fritids landbrug/investering osv.), en virkelig naturperle, der skal ses og opleves.

Video af ejendommen
Besvar med citat
  #2 (permalink)  
Gammel 13th March 2018, 11:31 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Oct 2009
Lokation: Du får et gæt -:)
Indlæg: 7,184
Standard

Lyder som om du gør det rigtige. Den slags ejendomme kan bare tage tid at finde den rigtige køber til.

Måske intensiv annoncering i Sønderborg, Aabenrå hvis potentielle købere til et landsted kunne tænkes at komme derfra?
Besvar med citat
  #3 (permalink)  
Gammel 20th March 2018, 08:55 AM
Junior Member
 
Registreringsdato: Sep 2017
Indlæg: 2
Standard

Ummelbart ser det ud til at du har gjordt et godt job med at markedsføre ejendommen
jeg vil dog påpeje at markedsføring er et forløb, og ikke et 'set and forget'.

Hvis du er positiv at boligen får visninger, og den rigtige slags.
Vil det sandsynligvis være prisen som skræmmer de fleste væk fra ejendommen, i dette område.

Hvis det haster med at få solgt boligen, kan du gradvis lave nedslag i prisen (eks. 25.000 nedslag om ugen indtil solgt).

Som selvsalg har du mulighed for at leje med forkøbsret. Hvilket både er meget lukrativt, og du får flere potentielle kunder (dem der ikke kan få et realkredit lån).

Eller sælg den i et sælgerpantebrev hvis den skal væk asap.
Besvar med citat
  #4 (permalink)  
Gammel 21st March 2018, 08:54 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Oct 2017
Indlæg: 575
Standard

Du skal have fat i HOME Sønderborg og specifikt enten Jens Duus eller Merethe Brock. De kan noget, som ingen andre mæglere i den by kan! Peter Kistrup er desværre ikke den hurtigste knallert på havnen længere, hvilket også ses på antallet af medarbejdere der trods opgang i salget for området, kun er gået kraftigt nedad. Iøvrigt lyder Peter mere som en pistolsælger frem for en dygtig mægler.

Prisen kan jeg ikke afgøre om den er rigtig. 3 mill. for en landejendom v. Dyvig med så meget jord med til lyder umiddelbart ikke skævt.

Måske der på et luftfoto af hele ejendommen skal laves en rød indringning af hvilke markeder og jord der hører til ejendommen? Kan noget af det ned mod Dyvig og Ketting f.eks. udstykkes til grunde engang eller er det helt udelukket?
Er prisen den rigtige for forpagtningen af jorden? 14 tkr. årligt lyder for mig billigt - men jeg er ikke landmand, så jeg kan ikke sige det med sikkerhed. Men findes der måske nogle der vil give mere?! Der er en del aktiviteter på landbrugsområdet i Nordborg-kanten p.t.

Der er noget dok om bådebro - Hvad betyder det? Kan man have egen strand og badebro eller?!

Få taget nogle nye billeder når markerne er grønne om lidt. Det får ejendommen til at fremstå endnu mere idyllisk.

Blot et par tanker. Ellers en spændende ejendom! :-)

Held og lykke for et snarligt salg! :-)

Sidst redigeret af Hansen41 : 21st March 2018 kl. 09:00 AM. Årsag: Tilføjelser og rettelser
Besvar med citat
Svar


Emne værktøjer
Visningsmåde

Regler for indlæg
Du kan ikke starte nye emner
Du kan ikke svare på indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer
Du kan ikke rette dine indlæg

vB code er aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are ikke aktiv

Lignende emner
Emne Startet af Forum Svar Nyeste indlæg
Andels salg: Gode råd søges oo7 Generelt 25 16th January 2011 06:48 PM
Gode råd til salg af andelsbolig? deka Generelt 22 21st March 2010 05:04 PM
Salg af andelsbolig - gode råd? SabineB Generelt 16 25th November 2009 05:06 PM
Gode råd til andel til salg!!! GMMM Generelt 67 20th August 2009 01:50 PM
Gode råd til salg af min andel M. Stivie Generelt 27 19th March 2009 08:52 PMAl tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 08:39 PM.Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.